Top 15 locuri de joaca pentru copii din Bucuresti

Va prezentam o lista cu 15 locuri de joaca din Bucuresti, unde va puteti lasa cu incredere copiii la joaca, la (aproape) orice ora, in orice zi din timpul saptamanii. 1. Happy Planet – Sector 2 Are un loc de [...]
Top 15 locuri de joaca pentru copii din Bucuresti
Va prezentam o lista cu 15 locuri de joaca din Bucuresti, unde va puteti lasa cu incredere copiii la joaca, la (aproape) orice ora, in orice zi din timpul saptamanii.


1. Happy Planet – Sector 2

Are un loc de joaca pentru copii foarte mare -peste 2000 mp. Playground in aer liber si terasa pentru parinti – tobogane gonflabile, pereti de catarat, trampoline, balansoare, masinute electrice si multe alte posturi de joaca.

Tarife
: luni-joi 10 ron/ora, sambata si duminica 15 ron/ora. Pentru 3 ore, pretul este de 15 ron luni-joi de la 16.00 la 21.00 si 20 de ron vineri de la 16.00-21.00 si in week-end.

Adresa
: Sos. Vergului nr. 59,  vis-a-vis de spitalul Malaxa, Sector 2
Site: http://www.happyplanet.ro/

2. Fluturasii – Sector 6

Primesc copii de la varsta de 0-2 ani insotiti de parinti (bunici, bone etc.) iar de la 2 ani  pot sa fie supravegheati de personalul de la Fluturasii. Mancarea copiilor poate fi adusa de-acasa.

Tarife: Pretul pentru supraveghere este de  8 ron/ora sau abonament lunar 350 ron.

Adresa: Calea Crangasi Nr. 6 (langa intrarea Bl. 17A, Sc. A -in spatele bancii BCR Parculetul Podul Grand in linie cu Fitness Center)
Site: http://www.fluturasii.com/


3. Gymboland – Sector 6

Ofera distractie pentru toti copiii cu varste cuprinse intre 3-11 ani. Tunuri duble din burete, bila Omega, trambulina, labirintul Spider si 2 tobogane imense ce se termina cu piscine cu bile. De asemenea, la Gymboland puteti sa va incantati copiii cu o plimbare pe un lac de 80 mp in barcute electrice, frumos colorate, care functioneaza pe baza de acumulatori. Toate acestea sub atenta supraveghere a personalului de la locul de joaca.

Tarife: Luni – Vineri, orele 10:00 – 15:00 – 25 lei, Luni – Vineri, orele 15:00 – 22:00 – 30 lei; Sambata si Duminica – 35 lei nelimitat

Adresa: in mijlocul AFI Palace Cotroceni
Site: http://www.gymboland.ro/


4. Kyp – Sector 2
Un loc de joaca adresat copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 8 ani. Dotat cu tobogan, saltea gonflabila, jocuri creative, piscine cu bile.

Tarife
: luni – duminica 10:00 – 20:00 -10ron / ora, 15ron / 2 ore
Adresa: Sos Iancului nr 53, bloc 102, parter
Site: http://www.kyp.ro/

5. Kiddyland – Sector 3

Locul de joaca este de peste 1000 mp interior/exterior, cu un castelul gonflabil, un labirint pe doua niveluri, tobogan, piscina cu bilute, balcon de lemn cu jocuri pentru copiii de peste 4 ani.
Tarife: Luni – Vineri, 11.00 – 21.00 – 25 ron; Sambata & Duminica, 10.00 – 22.00, 30 RON
Adresa: Splaiul Unirii 243-245, Bucuresti, sector 3
Site: http://www.kiddyland.ro/

6. Kids Dream – Sector 2

Infiintat in 2005 din dorinta de a transpune in realitate visele copilariei. Un loc de joaca pentru copii – spatiul unde si parintii si copiii se simt excelent.
Tarife: Va puteti lasa copilul (cu conditia sa aiba cel putin 4 ani) in grija personalului de la Kids dream pentru 8 ron / ora.

Adresa
: Bd. Pache Protopescu nr 92, sector 2; spatiu de joaca in incinta hipermarketurilor Auchan Titan si Cora Lujerului
Site: http://www.kidsdream.ro/

7. Kids Planet – Sector 3

Un spatiu de joaca curat, sigur si in permanenta monitorizat, unde copii se pot juca, se pot misca si pot socializa în voie, timp in care parintii au posibilitatea de a se bucura de o cafea, un suc sau orice alt tip de bautura, fara obligatia constanta de a-i supraveghea pe cei mici, de siguranta lor ocupandu-se personalul specializat
Tarife: de luni pana vineri: 20 ron; sambata si duminica: 27 ron. Tariful este pe durata nelimitata si include si un pahar de Cappy (250 ml) care se ridica pe baza bonului fiscal

Adresa: Alba Iulia nr. 2, City Mall – etajul 2, Planet Sport Pipera
Site: http://www.kidsplanet.ro/


8. Paradisul Piticilor – Sector 3

Intr-un spatiu de aproximativ 200 mp piticii cu varsta cuprinsa între 2 si 12 ani vor gasi jucarii destinate varstei lor: pentru cei mici piscina cu bile, jocuri de constructie, tobogan, puzzle, jucarii moi, papusi, iar pentru cei mari atractia principala este playgroundul pe 2 nivele care cuprinde o multime de activitati distractive, cum ar fi tunele, serpentine, tobogane, piscina cu bile, panou de catarat, pusti cu bile din burete etc.
Tarife: Luni – Vineri 15RON (2h); Sambata – Duminica 20 RON (2h); Abonament 10 intrari – 120 RON(abonamentul este valabil 2 luni de luni pana vineri)

Adresa
: Strada Postavarului 20A, Sector 3
Site: http://www.paradisulpiticilor.ro/

9. Clubul Distractiei – Sector 3

Profesionistii au pregatit un spatiu special amenajat de 200 mp, extrem de sigur si atractiv, dotat cu jucarii diverse: piscina XXL cu bile, topogane mari si mici, casuta piticilor in marime naturala, obiecte de plus, jocuri de constructie, in totalitate potrivite varstei si nevoilor copiilor.

Tarife
: luni-joi 25 ron/copil, week-end 30 lei/copil

Adresa
: Bd.Unirii, nr.65,bl.G1, tronson 5, mezanin, sector 3
Site: http://www.clubuldistractiei.ro/

10. Fun 4 all Club - Sector 5

Clubul Fun4All ofera copiilor dvs un taram de vis, plin de jucarii si un playground complex professional. Toate activitatile desfasurate impreuna au o puternica incarcatura afectiva la varstele mici, asa ca spatiul a fost special conceput astfel incat parintii se pot juca impreuna cu ei sau au posibilitatea de a-si petrece timpul într-un cafe bar, in interiorul caruia exista un monitor prin intermediul caruia pot urmari activitatea copiilor.

Tarife
: Luni – joi 15 lei, vineri 11:00–16:00 – 15 lei, 16:00–20:00 – 20 lei, week-end 20 lei

Adresa
: Str. Cooperatiei nr 5A, Sector 5
Site: http://www.fun4allclub.ro/

11. Bambini - Sector 3

Loc de joaca dotat cu saltea gonflabila cu tobogan, piscina cu bile, balansoar urias, labirint cu tobogane, jucarii pentru echilibru, bucatarii si accesorii specifice pentru fetite
Tarife: Intrarea in spatiul de joaca este 25 lei pentru trei ore de joaca. Fiecare micut vizitator primeste din partea clubului Bambini o bautura racoritoare.

Adresa
: Branduselor nr. 60, sectorul 3, Bucuresti.
Site: http://www.bambini.ro/

12. Yellow Place – Sector 4

Pentru copiii cu virste cuprinse intre 6 luni si 3 ani exista un spatiu special amenajat de 70 mp, sigur si atractiv, cu jucarii diverse, piscina mare cu bile, topogane, casute, plusuri, jocuri de constructie, toate potrivite varstei si nevoilor copiilor mici, care ajuta la dezvoltarea gindirii creative, a capacitatilor senzoriale, limbajului, sociabilitatii si imaginatiei. Copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani descopera pe o suprafata generoasa de joaca o structura modulara pe mai multe nivele, tobogan, gonflabila, piscina cu bile, masinute cu pedale, jocuri de constructii, papusi, masini de curse, mese speciale de desen, sevalete pentru pictura, multe alte jocuri si jucarii.

Tarife
: 10 lei/ora de luni pana vineri, 12 lei/ora in weekend si sarbatori legale

Adresa
: Sos. Vitan-Barzesti nr.7A; la etajul centrului commercial Vitantis
Site: http://www.loc-de-joaca.ro/Loc_de_joaca.htm

13. Club Magic - Sector 4

Un loc de joaca dotat cu sute de jucarii: piscine cu bile, casuta pentru copii, tobogane, piscina cu bile

Tarife
: Intrarea in spatiul de joaca este 15 Lei  de Luni pana Joi iar de Vineri pana Duminica este de 25 Lei. Fiecare mic magician primeste din partea Club Magic apa la discretie.

Adresa
: Intrarea Targul Frumos nr 11-13, Sector 4
Site: http://www.clubmagic.ro

14. Balonul Copiilor - Sector 1
O lume de povesti pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, dar si buna dispozitie pt parinti si bunici. Are in componenta 8 jocuri gonflabile (tobogane, cursa cu obstacole, saltele de sarituri, saltea cu bile etc) si 6 jocuri electronice (fotbal pe masa, 2 hockei pe masa, box, flipper si rechinii jucausi).

Tarife
: Intrarea este gratuita pentru adulti, iar pentru copii tariful de intrare este de 15 RON in timpul saptamanii si de 20 RON in weekend. Timpul este nelimitat, iar biletul este valabil toata ziua.

Adresa
: Sos. Nordului, langa lacul Herastrau
Site: http://www.balonulcopiilor.ro/

15. Oxygen Club - Sector 4

Locul de joaca Oxygen Club ofera celor mici un spatiu special amenajat, extrem de sigur, dotat cu cele mai noi jucarii si echipamente de joaca, atent selectate pentru a-i ajuta la dezvoltarea imaginatiei si creativitatii. Locul de joaca este dotat cu echipamente de joaca de ultima generatie aduse din Italia si dispune de cele mai noi jucarii: piscina cu bile, tobogane mari si mici, tunuri cu bile, masinute, centru de reparat, pista cu masinute, bucatarie pentru copii complet amenajata, leagan.

Tarife
: Luni-Joi: 15 lei / copil / 3 ore, Vineri-Duminică: 20 lei / copil / 3 ore

Adresa
: SunPlaza, Piata Sudului – Calea Vacaresti nr. 391, Sector 4, Bucuresti, 040069
Site: http://www.oxygen.com.ro/loc-de-joaca

Nota: Toate informatiile de mai sus sunt preluate de pe site-urile locurilor de joaca.

Miruna Pop (2015-06-19 14:16:29)
Am fost aseara la o petrecere la Kiddy Land in Mendeleev. A fost cea mai neplacuta experienta! Nu aveau APA CURENTA (am inteles ca a fost oprita de cateva zile) si nu vreau sa ma gandesc in ce conditii au fost preparate alimentele. La toalete era o mizerie de nedescris, mirosea urat, era plin de treaba mare in wc-uri. Este un focar de infectie!!! Nota 1! Nu mai calc in viata mea pe acolo!!!
VT (2015-06-18 10:24:50)
Incercati si Happy Vivenda - in compexul Hercesa Vivenda Rezidence - sector 2. Un spatiu nou, curat, bine utilat unde copii, pe langa joaca pot participa la diverse activitati si ateliere, evenimente aniversare, iar parintii sau bunicii pot petrece clipe agreabile savurand un suc sau o cafea. E super !!!
Irina Costa (2015-05-27 10:54:54)
Eu abia astept sa ma duc sa vad ce surprize au pregatit cei de la Baneasa Shopping City pentru ca am vazut ca acum au niste activitati dedicate atat copiilor, cat si parintilor. Programul il puteti gasi aici: *******baneasashoppingcity.ro/evenimente/cetatenie-de-copilarie Mi se par foarte interesante si abia astept sa-mi petrec timpul cu micutul meu si cu prietenii lui.
Laura Calianu (2015-04-28 18:57:04)
Noi suntem incantati de locul de joaca Citystars - sector 3(langa parc IOR). Curatenie, dotari noi(trambulina, tobogane, joc de tenis, de fotbal, casuta, piscina cu bile, gonflabil urias, masini, etc), mancare de casa gatita pe loc, animatori profesionisti, flexibilitatea serviciilor oferite (oferta poate fi personalizata), parintii pot observa copiii(e un open-space). Fiul meu si-a serbat de doua ori ziua aici si vom reveni cu incredere si anul acesta. Detalii pe sau la Ioana - una din mamicile care se ocupa de locatie - 0723 502 343
Casuta Din Povesti (2015-04-05 23:48:12)
Organizam Super Petreceri pentru copii !!! Oferim un spatiu intim in exclusivitate si momente magice copiilor !!! Pentru informatii sau vizionarea spatiului sunati la 0724 168 003. sau ********/casuta.povesti
Emil Stancu (2015-04-01 18:38:49)
Emil Stancu este un fotograf din Bucuresti specializat pe fotografie corporate, cununii civile, botezuri, sedinte foto, majorate, banchete, baluri de boboci, baluri de absolvire, gravide, bebelusi . El apreciaza spontaneitatea si emotiile adevarate ale clientilor sai. Originar din România, nascut în 1979 Emil si-a concentrat atentia lui de adaptare si autodidact, abilitatile sale fotografice la aceasta industrie creativa foarte inovatoare. Printre clientii lui include: Adrian Daminescu, Mikey Hash, Kamara E-mail :emilstancuimages********** Facebook: /emilstancupage Telefon : 0731 948 950
House of Bounce (2015-02-26 15:40:25)
e sui pe pereti de plictiseala? La noi poti sa sari pe pereti la propriu! House of Bounce este primul parc de trambuline indoor din Bucuresti cu peste 1,000 mp de distractie! Ce v-am pregatit? Trambuline, sarituri Xtreme pe pereti, dodgeball, loc de joaca pentru copii, Bounce FIT (fitness pe trambulina) Poti organiza: zile de nastere, team building-uri, evenimente corporate sports si multe altele! Practici wakeboard, skateboard, snowboard sau te-ai gandit sa te apuci de un sport extrem? Acum poti exersa toate trick-urile pe trambulina, departe de impactul cu asfaltul, zapada sau apa, doar la House of Bounce!
Personaje de Poveste (2015-02-03 19:48:20)
Ogranizeaza si tu o Super Petrecere invitand Personajele Disney, Eroi de Basm, Magicieni, Printi si Printese, Clowni si Clownite, oriunde si oricand !!! *******/animatori-pentru-copii.html
Momente magice (2014-09-17 16:31:43)
Animatori petreceri copii la cele mai mici preturi sunt chemati la toate locurile de joaca! calitate si profesionalism la cele mai mici preturi!
Mihail Brebu (2014-08-17 14:51:41)
Am dus si eu copilul la joaca o ora la Auchan Titan. Speram sa beneficiez si de wireless-ul cu numele, cum altfel decit "kidsdream". Angajatele foarte "amabile", ca doar imi luasera deja banii, mi-au spus ca "doar seful are parola". Pe de alta parte, daca nu era facut pentru clienti, de ce i-au mai pus numele kidsdream? Asa ca m-am simtit un pic pacalit. Aceasta e postarea 4 din 15 care le voi face in total. ( cite una pentru fiecare leut incasat )
Schengen, prima victima a invaziei imigrantilor in Europa. "Este in pericol unul dintre pilonii fundamentali"
Recomandari