Concurs de makeup organizat de Komunomo: Vernisaj de Machiaj (P)

Avem niste vesti interesante pentru tine! Komunomo in colaborare cu The Body Shop organizeaza concursul de makeup Vernisaj de Machiaj. Acesta se desfasoara in perioada 22 februarie – 7 martie.
Concurs de makeup organizat de Komunomo: Vernisaj de Machiaj (P)

Pentru a participa, trebuie sa vii cu o propunere originala de machiaj de seara. Scrii care sunt pasii de realizare ai acestuia si adaugi 2 poze (before & after), ca sa vedem cum arata! Atentie: poti sa participi la concurs cu o singura idee de machiaj de seara!

Castigatoarele vor fi alese prin vot. Oamenii care vad ideile de machiaj isi pot exprima preferintele, prin manifestarea de emotii. Ideile care primesc cel mai mare numar de emotii sunt declarate castigatoare!

Probabil te intrebi si cum sta treaba cu premiile. Ei bine, acestea sunt produse de la The Body Shop, in valoare de:

400 euro – locul I

240 euro – locul II

160 euro – locul III

Concursul se desfasoara in totalitate pe platforma Komunomo. Pentru detalii si pentru participare, te rugam sa dai click aici

Acum sa-ti spunem cateva cuvinte despre noi: Komunomo este o platforma de social media, facuta in Romania. Vrem sa ii ajutam pe utilizatorii nostri sa ajunga rapid la informatia care este relevanta pentru ei. Astfel, am venit cu ideea de comunitati – o solutie pentru ca oamenii cu pasiuni comune sa poata intra in contact si sa poata face schimb de impresii si cunostinte. Avem deja o comunitate pentru tot ce tine de beauty & style pe Komunomo. Te invitam sa i te alaturi!

Nu ne mai ramane decat sa iti uram succes la concurs! De-abia asteptam sa vedem ideea ta de machiaj!

Cu drag, 

Echipa Komunomo

Recomandari