Perspirex, solutia salvatoare pentru zilele de vara (P)

Esti perfecta si toata lumea trebuie sa vada asta. Totusi, caldura torida poate fi inamicul tau numarul 1. In afara de starea de disconfort provocata de temperaturile ridicate, transpiratia in exces si petele de pe bluzite nu vor face altceva decat sa iti dea batai de cap. Solutia acestor probleme iti este, de acum, la indemana!
Tag-uri:
Perspirex, solutia salvatoare pentru zilele de vara (P)

 

Perspirex, antiperspirantul celor de la Riemann, este solutia pe care te poti baza 24/24. Prin formula sa unica bazata pe clorura de aluminiu, Perspirex asigura protectie totala impotriva petelor de transpiratie si a mirosurilor neplacute pentru cel putin 72 de ore de la aplicare. Perspirex este un produs unisex care nu contine conservanti artificiali, parabeni sau parfum.

Care sunt avantajele Perspirex? 

Perspirex este compus din trei elemente care actioneaza eficient impotriva hiperhidrozei (transpiratia in exces ): 

- Clorura de aluminiu: ingredientul activ

- Baza de alcool: curata si dezinfecteaza suprafata pielii

- Lactat de aluminiu: diminueaza iritatia pielii si sporeste confortul acesteia

Toate acestea combinate, reactioneaza cu apa din corpul tau, controland activitatea glandei sudoripare. Cu Perspirex esti libera sa te misti in voie si sa uiti de grija materialelor atunci cand esti la shopping.

Cum il folosesti? 

Pentru un efect maxim, Perspirex trebuie aplicat numai seara, inainte de culcare, cand glandele sudoripare sunt mai putin active, pe pielea complet uscata si neiritata ( la 48 de ore de la epilat sau ras ). Dimineata se clateste cu apa si sapun fara reaplicare. Foloseste-l de doua sau de trei ori pe saptamana si vei scapa de petele stanjenitoare de pe haine si de mirosul neplacut. Astfel, un singur flacon iti este suficient pentru pana la 6 luni, spre deosebire de deodorantele obisnuite pe care le schimbi mai des.

Unde il gasesti ? 

In Romania Perspirex se comercializeaza in lanturile de farmacii si in farmaciile independente si se poate comanda online pe www.perspirex.ro la un pret de 58,9 lei.

Rezultate Evaluare Națională 2018 Edu.ro. Procentul mediilor peste 5 a scăzut față de 2017
Recomandari