Romantic si fermecator – Produse vintage la Carrefour, odata cu venirea primaverii (P)

O multime de produse de inspiratie romantica, produse cu aspect vintage si, pe alocuri, shabby chic, sunt disponibile in toate hipermarketurile Carrefour din tara, pana pe 9 martie.
Tag-uri:
Romantic si fermecator ndash; Produse vintage la Carrefour, odata cu venirea primaverii (P)

De la articole de papetarie, la elemente de decor pentru gradina si de la obiecte necesare in orice bucatarie la articole cu uz personal – toate sunt extrem de simpatice.

De ce ne plac tuturor atat de mult tot ce este vintage? Nu este vorba doar de design, ci de ceea ce reprezinta a fi vintage. 

Poate ca este amintirea unor vremuri in care bunele maniere si curtoazia erau la mare pret, este perceptia unei perioade in care romantismul se respira si era parte din comportamentul oamenilor de alta data. O vreme in care atentia pentru detalii era ridicata la rang suprem.

Iar preturile sunt chiar bune. Farfurii si vase pentru gatit incepand de la 4,99 lei, ghivece cu preturi de la 5,99 lei sau caiete si cutii de depozitat de la 6,99 lei per bucata.

FULLSCREEN
Romantic si fermecator – Produse vintage la Carrefour, odata cu venirea primaverii (P)
  • /
Cort.As/HBYe********** (2016-02-21 05:29:32)
Cort.As/HBYu | | | Primul MultiPlayer 3D-Actiune pe Flash. Participa la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajuta echipa ta, avanseaza in grad cu Tancul tau, poti face cariera ta militara! O gama larga de munitii, multe moduri de joc si jucatori reali. Cort.As/HBYe (Pen tru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri AICI: Cort.As/HBYu
Concluziile îngrijorătoare ale FMI după vizita în România. Avertismentul transmis
Recomandari