Afla care sunt secretele unor sprancene perfecte

Ochii spun totul despre tine, asa ca trebuie sa te asiguri ca ii pui perfect in evidenta. Si asta nu doar cu ajutorul machiajului! Concentreaza-te pe sprancene, pentru ca ele iti contureaza expresia fetei.  

1.    Apeleaza la un specialist
Cel putin prima data, atunci cand vrei sa iti gasesti forma potrivita, apeleaza la un specialist. Cu putina indemanare, poti pastra apoi aceeasi linie.

“Sprancenele sunt o parte din trasaturile fetei foarte importanta si influenteaza foarte mult fizionomia. Cum in fiecare domeniu exista un specialist, asa exista si la capitolul sprancene si de aceea ar trebui sa apelezi la el cel putin pentru a-ti da o forma,” ne-a spus cosmeticiana Andreea Nica.

2.    Greselile cer radare
Daca ti-ai stricat forma perfecta a sprancenelor, nu intra in panica. Dar inarmeaza-te cu multa rabdare, pentru ca frumusetea cere sacrificii. “Exista un remediu, dar clienta trebuie sa aiba rabdare. In functie de persoana, greselile se pot corecta in saptamani sau chiar luni bune,” declara Andreea.

3.    Tine cont de tendinte
Ca si in make-up sau fashion si la acest capitol e nevoie sa fii in pas cu tendintele. “In sezonul acesta se poarta foarte mult sprancenele naturale, putin mai groase. E bine sa se mearga pe linia naturala si sa se evite sprancenele creionate sau vopsite,” te sfatuieste cosmeticiana.

4.    Nu exagera
Doar pentru ca iti place o anumita forma a sprancenelor nu inseamna ca ti-ar si sta bine cu ea. Nu trebuie sa ai si tu sprancenele la fel ca prietena ta, ci sa respecti linia lor naturala. Andreea iti recomanda sa nu iei din lungime, adica sa eviti sa pensezi colturile pentru a avea niste sprancene perfecte.

FULLSCREEN
Afla care sunt secretele unor sprancene perfecte
  • /
Ana (2015-04-16 15:48:15)
Cu cât credeţi mai mult că ceva este real, cu atât e mai posibil să devină realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: bani.garantat**********
NNNNNNNNNN (2013-01-12 17:47:23)
SPUNETI-MI VA ROG CE TREBUIE SA FAC DACA AM SPRINCENELE FOARTE RARE?
bogdan (2012-09-23 10:00:51)
@lina esti in america?Mai iei si pe mine cu tine?
raluca (2011-06-08 16:44:54)
asa e alina are dreptate si eu sunt in spania da astea de aici nu stiu nimic .Cand am fost in rom mi le-am facut superb dar acu trebue sa astept pina la anu cind merg iar in rom
lina (2011-05-31 17:25:29)
eu unde sa merg in america? aici habar nu au ce inseamna gusturi!!!!! am cheltuit bani sa am niste sprancene dragute dar in zadar asa ca am asteptat sa merg in romania unde in doar 20 de minute m-am ales cu niste sprancene superbe!!!!
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
Recomandari