Secretele vedetelor in lupta cu celulita. "Aparatele minune": mit sau realitate?

In fiecare an apar o multime de aparate-minune care ne promit ca ne slabesc si ne scapa de cele mai infioratoare probleme: celulita, vergeturile si kilogramele in plus. Vedetele le folosesc si spun ca dau rezultate. Tu ce parere ai despre aceste tehnologii: sunt mit sau adevar?
Secretele vedetelor in lupta cu celulita.  Aparatele minune : mit sau realitate?

Iata 3 aparate pe care vedetele le folosesc pentru a scapa de celulita.

VelaShape II 

Actionat cu ajutorul tehnologiei revolutionare elōs, VelaShape II trateaza atat tesuturile profunde, asigurand o reducere masurabila a straturilor de grasime, circumferinta cat si straturile superioare ale pielii, determinand reducerea celulitei. Este un tratament terapeutic de profunzime, confortabil, fara timp de recuperare, noninvaziv, usor.

Se pot trata abdomenul, fesele, coapsele, bratele sau gatul in mai putin de 30 de minute.

Noul aparat VelaShape II care foloseste revolutionara tehnologie elōs, combinatia dintre Radiofrecventa Bi-Polara (RF), Energia Luminii Infrarosii, plus Masaj Mecanic si Vacuum. Acest tratament este eficient tocmai datorita combinatiei dintre lumina infrarosie si energia RF care incalzesc foarte precis tesuturile dermei si hipodermei inauntrul zonei de tratament.

Foto: Andreea Mantea

In studii clinice multiple 85% dintre cei tratati au relatat scaderea circumferintei cu cel putin 1cm la coapse, respectiv scaderi de pana la 7,2cm.

Rezultatul imediat este imbunatatirea metabolismului energiei stocate in piele, accelerarea drenajul limfatic si micsorarea efectiva a marimii celulelor adipoase, si astfel reducerea stratul de grasime.

Aplicatii: reducerea circumferintei, reducerea celulitei, modelarea corporala prin tratamentul celulitei, tratamentul post-liposuctie prin reducerea circumferintei, tratamentul dupa nastere prin reducerea circumferintei.

Lipolite

LipoLite reprezinta noua evolutie in ceea ce priveste felul in care tehnologia laser este folosita pentru a ajuta oamenii sa arate si sa se simta cel mai bine. Acum se pot obtine rezultate  asemanatoare interventiilor de liposuctie cu mai putin disconfort, perioada de repaos redusa la 2 zile si mai putine riscuri de efecte secundare.

LipoLite este o tehnologie revolutionara de sculptare a corpului, este o lipoliza asistata laser ce poate trata zone problematice pe care liposuctia traditionala le rezolva numai invaziv. LipoLite promite eliminarea acelor depozite de grasime care rezista dietei si exercitiului, abordand eficient si zonele mai mici si mai delicate de pe corp si fata care prin alte metode nu pot fi rezolvate. 

 

Diferenta dintre Lipolite si liposuctia clasica:

 

•    Procedura este minim invaziva si mai putin traumatica decat liposuctia clasica

•    Poate sa trateze si zone cu contur si consistenta neregulata

•    Recuperare rapida si efecte nedorite postoperatorii reduse la minim

•    Sangerare si tumefiere minima datorita coagularii laser

•    Incalzirea sustinuta a tesuturilor din timpul tratamentului determina modificari benefice la nivelul tesutului cutanat;  pielea devine mai ferma si mai neteda.

•    Permite tratarea unor zone nepotrivite pentru liposuctia clasica: fata, genunchi, antebrate, abdomen superior

•    Procedura se poate realiza si sub anestezie locala (spre deosebire de liposuctia clasica, care necesita anestezie generala).

 

ULTRASHAPE

Cu ajutorul ultrasunetului, Ultrashape elimina definitiv celulele grase din portiunile rezistente la activitate fizica sustinuta sau diete- abdomen si coapse.

Ultrasunetele folosite sunt focalizate in asa fel incat sa atinga doar tesutul adipos si nimic altceva in jurul lui. Vasele de sange, nervii, oasele, masa musculara nu sunt cu nimic afectate.

Pretul unei sedinte este de 600 euro , iar pentru eliminarea totala a celulelor grase din o zona (abdomen, coapse, brate sau genunchi) este nevoie de 1 pana la 3 sedinte.

Producatorii spun ca dupa o sedinta se pierd instantaneu intre 1 si 3 cm, efectul maxim obtinandu-se la 14 zile de la tratament, fara sa fie nevoie de nici un alta terapie de sustinere sau dieta. Cel mai mult s-au pierdut 10 cm din talie.

Vezi aici si alte proceduri.

FULLSCREEN
Secretele vedetelor in lupta cu celulita. "Aparatele minune": mit sau realitate?
  • /
Recomandari