Cum se face corect ingrjirea pielii in sezonul rece

In sezonul rece folosim acelasi ritual ca de obicei, dar alegerea produselor de ingrijire se va face in functie de felul in care rezista fata noastra in acest sezon. In sensul ca trebuie sa fim mai atenti la aplicarea cremei sub fondul de ten, iar crema trebuie sa fie mai hidratanta si mai bogata in substante de hranire si vitamine. 
Cum se face corect ingrjirea pielii in sezonul rece

Iata care sunt sfaturile medicului dermatolog Viviana Iordache:

Ce tratamente faciale sunt indicate in aceasta perioada? 
In aceasta perioada se fac tratamentele cu laser, respectiv stergerea petelor, inchiderea vinisoarelor sparte, tratarea cicatricilor si vergeturilor, epilarile definitive, etc.

Ce tip de afectiuni pot aparea, la nivelul pielii in aceasta perioada?
Toate afectiunile legate de deshidratare sau de avitaminizare se agraveaza toamna: apar noi riduri, explodeaza acneea, apar usor iritatii si chiar alergii, cuperoza se lasa cu noi vinisoare sparte.

Cine sunt cei mai afectati de acest sezon, din punct de vedere al pielii? 
In frig si umezeala cei mai afectati sunt pacientii cu "fata rosie": cei cu rozacee, cu vinisoare sparte, cei cu alergii. Acestia trebuie sa faca masuri speciale de ingrijire si tratament caci altfel conditia lor va progresa catre agravare mai rapida.

Ce trebuie sa faca in plus persoanele care vor sa aiba un ten aparent mai tanar si mai ferm, in acest sezon?
Persoanele care doresc un ten mai tanar, mai ferm, fac tratamentele cu laser si radiovrecventa. Stimularea productiei de colagen dureaza mult si interzice soarele in aceasta perioada. Tratamentele se fac acum sa culegem roadele la primavara. Mirajul tratamentelor "instant" din pacate dispare repede, dar un tratament corect ne va mentine calitatile dobandite cativa ani.

Foto: medic dermatolog Viviana Iordache

FULLSCREEN
Cum se face corect ingrjirea pielii in sezonul rece
  • /
Florin (2016-01-04 19:58:46)
Proiect nouin 2016,de talie mondiala! Nu este necesara niciun fel de experienta,decat cunostinte minime de computer! Oferim curs de instruire gratuit si complet,de la zero,pe computer,! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si corectitudine. Daca va intereseaza,va oferim alte detalii, dupa ce trimiteti un e-mail cu subiect ”Info” la adresa de email:florin_33_2006**********
Iulica (2016-01-04 18:59:16)
hai siktir
Tinutza (2015-02-05 20:45:04)
Interesant...La ce oras se afla acest cabinet?
Washington Post: Casa Albă se teme că anunțul lui Kim Jong-un este de fapt o capcană
Recomandari