Impletituri deosebite pe care trebuie neaparat sa le incerci

Daca te-ai saturat de stilul simplist la care ai apelat pana acum pentru a-ti coafa parul sau daca pur si simplu iti doresti o schimbare de look, apeleaza cu incredere la impletituri si vei fi pe loc multumita de rezultat.
Impletituri deosebite pe care trebuie neaparat sa le incerci

Impletiturile sunt un must-have de cateva sezoane incoace si se pare ca vor fi in tendinte si in perioada urmatoare. Daca odata doar fetitele erau fericitele posesoare a unor impletituri simple, care aveau doar rolul de a respecta conditiile impuse de doamna invatatoare, astazi acest tip de coafura este in voga in randul tuturor femeilor, care acorda o atentie deosebita podoabei capilare.

Odata ce acest nou trend este din ce in ce mai adoptat de tinerele dornice sa impresioneze cu o coafura unica, exista tot mai multe moduri de a realiza diverse tipuri de impletituri, de la cele standard, la cele destul de populare la care apeleaza majoritatea reprezentantelor sexului frumos, precum cele sub forma de coada de peste, de sarpe, in stil frantuzesc sau olandez.

Este adevarat ca pentru a obtine acest gen de impletituri, este nevoie de un par frumos, sanatos si voluminos, dar in aceeasi masura si de o pereche de maini indemanatice, multa rabdare, talent si practica.

Coada de peste, cea mai la moda modalitate de a-ti impleti parul este cu siguranta si cea mai usoara, aceasta fiind gata in aproximativ doua minute. Daca alegi aceasta coafura, ai posibilitatea de a o realiza fie in spate, fie intr-o parte, iar look-ul obtinut te va transforma intr-o secunda in alta persoana.

Cand auzi de impletituri in forma de sarpe, te gandesti din start la ceva extrem de complicat, insa nu e vorba de asa ceva nici pe departe, ci este poate una dintre cele mai simple impletituri. Realizezi o coada simpla din trei suvite de par, iar cand te apropii de final, tii strans de una dintre ele, in timp ce pe celelalte doua le tragi in sus, spre scalpul parului. Apoi le dai drumul din nou in jos, dar ceva mai lejer si astfel se formeaza impletitura in forma de sarpe.

Daca optezi pentru impletituri in stil frantuzesc sau olandez, atunci intr-adevar ai nevoie de putina practica si ceva mai multa indemanare, insa nu sunt imposibil de realizat. In acest caz, te folosesti de toata podoaba capilara si intr-o impletitura de baza incluzi pe rand fiecare suvita a parului.

Tu ce gen de impletituri preferi? Te descurci sa le realizezi singura sau apelezi mereu la o prietena mai indemanatica sau la un hairstylist?

FULLSCREEN
Impletituri deosebite pe care trebuie neaparat sa le incerci
  • /
ionela (2015-03-19 08:10:50)
Ce-a mai serioasa oferta de lucru! Selectãm urgent dezvoltatori de proiect. Contract legal. Se poate lucra part-time sau full-time. Alte informatii dupa ce trimiteti textul ” Info ” la adresa de email : ionela.ionila**********
ionela (2015-03-12 07:44:02)
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Selectãm urgent dezvoltatori de proiect. Contract legal. Se poate lucra part-time sau full-time. Alte informatii dupa ce trimiteti textul ” Info ” la adresa de email : ionela.ionila**********
cata (2015-03-07 15:33:07)
Te-ai saturat de stresul de la serviciu? Salariul nu iti ajunge sa faci tot ce iti doresti? Vrei sa castigi mai mult si sa nu te mai stresezi? Esti serios si dornic de a invata lucruri noi? Ai cel putin o ora libera pe zi? Oferim instruire gratuita si contract legal. Nu este necesara nici un fel de experienta. Pentru mai multe detalii trimite un mail cu subiectul “vreau detalii” la adresa: cata.vramita**********
Afacerea Ta (2013-10-25 11:19:30)
Iata cum Afacerea ta cu Ciuperci devine profitabila in doar 170 de zile si iti aduce la o micro-ferma de 100 mp amenajata pe 3 nivele, 80-100 kg ciuperci/mp/an, la 7-8 lei/kg obtii un profit de 23.000euro pe an. Pentru mai multe detalii vizitati:cultivareaciupercilor. ro
Leul atinge un nou minim istoric față de euro. Moneda unică depășește pentru prima dată pragul de 4,66 lei la BNR
Recomandari