Picioarele catifelate sunt un must, chiar si iarna. Care este ritualul corect de infrumusetare

Chiar daca sezonul rece te obliga sa te imbraci gros si sa renunti la fustitele jucause si rochiile diafane si sa iti ascunzi mereu picioarele in spatele unor perechi de jeansi sau colanti, totusi ele au nevoie de aceeasi ingrijire ca in orice alt anotimp, pentru a ramane la fel de frumoase si sexy.
Tag-uri:
Picioarele catifelate sunt un must, chiar si iarna. Care este ritualul corect de infrumusetare

Exfolierea realizata in timpul dusului cu un mix din cantitati egale de zahar brun si miere te ajuta sa indepartezi celulele moarte de pe picioare si astfel ele vor deveni mai fine si mai stralucitoare.

Hidratarea trebuie sa aiba loc de doua ori pe zi, atat dimineata, cat si seara, iar cele mai bune produse din aceasta gama sunt untul de shea, untul de cacao si untul de mango, alaturi de cremele concepute special pentru o piele uscata si sensibila.

Nu in ultimul rand, epilarea joaca un rol important in obtinerea unor picioare catifelate.

FULLSCREEN
Picioarele catifelate sunt un must, chiar si iarna. Care este ritualul corect de infrumusetare
  • /
Tinutza (2015-02-07 12:44:34)
Daca ati fii avut putin bun simt ati fii inteles ca uni oameni nu au invatat engleza ci franceza, germana, rusa etc. Si nu ati fi publicat un sfert de articol engleza restul romana. Must (trebuie engleza)(suc de struguri romana). Plus ca ati facut reclama la epilatorul Braun Silk Epil fara sa specificati cu (P) publicitar.
Tinutza (2015-02-05 20:39:12)
Frumos articol! Dar ati facut o greseala colosala! Ati facut reclama la un produs fara sa specificati!
ana (2014-11-09 14:32:32)
Oferta extrem de serioasa!Aveti posibilitatea sa cistigati bani legal simplu sigur si comod dar nu din *** si nu din jocuri piramidale Se incheie cotract legal care sa va aduca siguranta dorita Informatii anaatenarugina**********
sfwfw (2014-11-07 13:13:20)
CE must frate?
Anca (2014-11-07 13:04:38)
Vedeti ca ati gresit titlul articolului. Corect ar fi fost sa se numeasca "reclama epilator Braun Silk Epil ".
miha (2014-11-04 22:54:31)
Cautam persoane sa lucreze ca operatori online part-time, intr-un program de lucru de 2-3 ore pe zi(chiar mai putin dupa ce va obisnuiti cu activitatea), program de lucru care vi-l faceti dumneavoastra . Activitatea se desfasoara in mare parte pe internet si veti primii toate instructiunile necesare. Cereti mai multe detalii la adresamiha_michelle2002**********
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
Recomandari