A fost ales bodyguard-ul sexy al Anastasiei Steele pentru Fifty Shades Freed. Actorul care o "va pazi" pe Dakota Johnson

Dupa ce in urma cu cateva zile a fost anuntat debutul filmarilor pentru continuarea productiei Fifty Shades of Grey, producatorii au oferit astazi o veste si despre cea de-a treia parte, care urmeaza sa fie lansata in 2018. 
A fost ales bodyguard-ul sexy al Anastasiei Steele pentru Fifty Shades Freed. Actorul care o  va pazi  pe Dakota Johnson

Brant Daugherty se alatura distributiei celebrei serii pentru cel de-al treilea film, Fifty Shades Freed, urmand ca aceasta sa interpreteze rolului bodyguard-ului care o va pazi pe Anastasia Steele (Dakota Johnson).

Starul din Pretty Little Liars va juca rolul lui Luke Sawyer, un barbat angajat de Christian Grey pentru a avea grija de Anastasia. Actorul de 30 de ani a confirmat informatia pe Twitter: "Multumesc pentru primirea calduroasa E.L. James! Nu pot sa spun cat de incantat sunt sa-l aduc la viata pe Sawyer".

Daugherty a interpretat rolul lui Noel Kahn in Pretty Little Liars intre 2010 si 2014, iar in 2013 a participat la emisiunea Dancing With the Stars.

Kim Basinger a anuntat ca si ea va face parte din grupul de actori noi ai filmului, in partea a doua, Fifty Shades Darker. Casa de productie a anuntat si ca actorul Eric Johnson se va alatura proiectului ca Jack Hyde, in timp ce Bella Heathcote va juca rolul Leilei, una din fostele iubite ale "domnului Grey".

FULLSCREEN
A fost ales bodyguard-ul sexy al Anastasiei Steele pentru Fifty Shades Freed. Actorul care o "va pazi" pe Dakota Johnson
  • /
Mii de oameni au protestat în București și în țară. Manifestanții au cerut demisia lui Liviu Dragnea
Recomandari