Cele mai bune 20 de filme din 2016


Actori celebri, supereroi, productii cu bugete si scenarii impresionante: Iata cele mai bune filme pe care trebuie sa le vezi anul acesta

Tag-uri: #filme 2016

 1. Hello, My Name Is Doris
Sally Field straluceste in rolul unei angajate silitoare care se indragostesteste de un hipster tanar din biroul ei. Filmul este despre puterea de a fi tu insuti dar si despre a  sti cand este necesara sa faci o schimbare in viata ta. 

 2. A Bigger Splash
 A Bigger Splash este un film indie, european, meditativ, care ii are ca personaje principale pe Marianne(Tilda Swinton), un rock star si pe iubitul ei,Harry (Ralph Fiennes). Actiunea se petrece pe o insula din Italia, unde cei doi sunt in vacanta. Viata li se complica atunci cand apar in peisaj fostul ei iubit si fiica acesteia. Gandeste-te la sex, gelozie si corpuri aproape goale sub soarele italian. In cele din urma, filmul somnoros devine mai palpitant si cu siguranta te va captiva.

3. Bad Moms
Bad Moms nu este filmul cel mai uimitor din lume, dar este un film bun care recunoaste ca este amuzant sa fii mamica. In ciuda titlului, acest film in care joaca Mila Kunis, Kathryn Hahn si Kristen Bell este una dintre cele mai bune comedii ale anului. Daca ar fi sa transmita vreun mesaj, acesta ar fi "Nimeni nu-i perfect" sau "Nu judeca!"   

4. Deadpool
Deadpool este exact opusul unui film clasic cu super eroi care salveaza lumea. Este un film energic, plin de glume bune. In urma unui experiment militar, Deadpool obtine puteri incredibile: invulnerabilitatea la puteri telepatice si telekinezice, rezistenta la droguri si toxine si prelungirea vietii datorita calitatilor de refacere ale organismului sau. Toate acestea vin insa la pachet cu instabilitate psihica si un fizic desfigurat. 

5. Dont't think Twice
Se schimba visurile pe masura ce oamenii imbatranesc?Comedia dulce-amara a lui Mike Birgblia pune aceasta intrebare in contextul dur al afacerilor din showbiz. Atunci când un membru al unei celebre trupe de improvizatie din New York decide sa ia o pauza...se intampla ceva ce niciunul nu si-ar fi imaginat.   

6. Everybody Wants Some
Este o comedie scrisa si regizata de Richard Linklater, care are o viziune ciudata despre scoala. Asa cum am vazut in filme precum "Adolescenta", el stie doar cum e sa fii tanar si sa te plimbi pe holuri, simtindu-te judecat si diferit. Everybody Wants Some este un film despre cativa jucatori de baseball si despre perioada lor de glorie din 1980. Filmul te va face sa te simti super nostalgic si este o placere sa-i vezi jucand pe actorii Will Brittain, Zoey Deutch si Blake Jenner.

7. Ghostbusters
Ghostbusters a fost primit cu o multime de controverse. Multi cinefili il detestau chiar inainte sa-l vada, pur si simplu pentru ca de data aceasta femeile sunt cele care se lupta sa scape de fantomele neprietenoase. Kate McKinnon este super amuzanta si , ca de obicei, Chris Hemsworth ar merita un premiu pentru interpretarea prostuta ca secretar al grupului. 

 8. Other People
Filmul este povestea unui tanar homosexual care se muta in Sacramento ca sa aiba grija de mama sa, bolnava de cancer. Intoarcerea sa acasa devine complicata. Tatal lui, un om religios, refuza sa-i accepte orientarea sexuala. Mama lui David, Joanhe, decide sa intrerupa chimioterapia si fiecare membru al familiei se lupta cu sentimentul iminent al pierderii. 

 9. Captain America: Civil War
Captain America: Civil War este un film cu supereroi sf de actiune si aventura. Steve Rogers conduce o noua echipa de Razbunatori care se lupta pentru a proteja umanitatea. Se produce insa o ruptura intre Razbunatori, in timp ce ei incearca totusi sa protejeze lumea de un nou raufacator. Filmul este mai mult despre  eterna intrebare: Supereroii sunt buni sau distructivi?

 10.Sausage party
Te-ai astepta ca un film despre mancare sa fie bun? Iata ca lui Seth Rogen i-a iesit. Sausage party, un film animat cu alimente nu este numai captivant, dar vorbeste despre situatii reale din religie si modul in care oamenii din medii diferite interactioneaza.  

11. Sting Street
Scenariul comediei muzicale Sting Street este simplu: in 1985, adolecentul Conor infiinteaza o trupa rock ca sa scape de viata de familie de neinvidiat. Este un film plin de optimism, cu o coloana sonora memorabila. Chiar daca nu esti de obicei innebunit dupa muzicaluri, da-i o sansa! S-ar putea as te surprinda.

12.The BFG
Este o ecranizare dupa celebra carte pentru copii "Marele Urias Prietenos". Doi dintre cei mai talentati povestitori din lume, Roald Dahl si Steven Spielberg si-au unit talentele pentru aceasta productie. Este povestea unei orfane si a Uriasului care ii face cunostinta cu fascinanta, dar periculoasa lume in care traieste el. Pana la ultima scena, o sa-ti curga lacrimile pe obraji, urmarind aceasta poveste minunata despre iubire si familie.

13. The Jungle Book
Multi cinefili nu au fost prea amabili cu aceasta repovestire a Cartii Junglei, realizata de Disney. Insa regizorul Jon Favreau le-a aratat tuturor scepticicilor ca s-au inselat. Cartea Junglei este un film bine realizat, care marcheaza debutul lui Neel Seth (Mowgli). Personajele par mai degraba reale decat animate, iar relatiile lui Mowgli cu tovarasii sai din jungla sunt profund convingatoare. Cartea Junglei te face sa reconsideri linia trasata intre oameni si animale. Asigurati-va ca il urmariti pe ecran mare.

14. The Lobster
Ce-ar fi daca toate persoanele singure ar fi alungate din orase si fortate sa-si gaseasca perechea in 30 de zile, altfel ar fi transformate in animale si s-ar pierde in munti? Suna nebuneste, dar despre asta este vorba in Lobster, un film ciudat care te va pune serios pe ganduri.

15. The Nice Guys
Nice Guys este cu adevarat unul dintre filmele cele mai distractive ale anului. Russell Crowe si Ryan Gosling fac o super pereche in acest film. Nepriceputul detectiv Holland March si batausul Jackson Healy lucreaza impreuna pentru a rezolva cazul unei vedete pono disparute. Actiunea se petrece in Los Angeles in anii 70, iar investigatiile celor doi parteneri dezvaluie o consipratie la nivel inalt.

 16. The Shallows
Lumea a fost sceptica atunci cand a aparut trailerul pentru The Shallows. In timp ce poarta un slip minuscul, Blake Lively lupta cu un rechin? Greu de imaginat. Insa filmul este cu adevarat unul minunat. Vei fi atras cu totul in lupta om-vs-rechin care se termina cu un moment de genul " O, da!" 

 17. The Wave
 Este un film despre dezastre naturale care te va captiva cu siguranta. Geologul Kristian Eikfjord a aceeptat un nou post, insa inainte sa se mute in alt oras, inregistreaza mici modificari geologice. El isi da seama ca cel mai mare cosmar este pe cale sa se intample si incearca sa salveze cat mai multe persoane.

18. The Witch
Cu debutanta Anya Taylor-Joy in rol principal, filmul The Witch  spune povestea unei familii de puritani, care traieste in New England, in secolul 17 si descopera o fiinta supranaturala in padure.  Filmul este mai degraba unul psihologic decat un horror tipic. Dupa ce-l vezi, s-ar putea sa nu mai poti dormi vreodata in vecinatatea vreunei paduri.

19. Zootopia
Este un film inteligent, un fel de basm cu animale, despre cum nu ar trebui sa judecam persoanele dupa aparenta. Judy Hopps (Ginnifer Goodwin) este un iepure neprihanit care care se face politist si este fortat de imprejurari sa lucreze impreuna cu o vulpe careia i se insceneaza o crima. Este un film delicios, care iti va aduce cu siguranta o stare de bine. 

20. Love and Friendship 
Love and Friendship este un film bazat pe cartea scrisa de Jane Austin "Lady Susan". Kate Beckinsale joaca rolul vaduvei Susan Vernon, o femeie manipulatoare si seducatoare care este capabila sa faca absolut orice pentru a castiga barbatul dorit. 
 

 

 

 

  • Cele mai bune 20 de filme din 2016

related posts

Modifică setările cookies