Cum Shakira a castigat admiratia fanilor. "E prea slaba": ce le-a cerut producatorilor Zootopia pentru personajul ei

Shakira face parte din distributia mult asteptatei animatii Disney, Zootopia, productie in care ii pune voce lui Gazelle.
Cum Shakira a castigat admiratia fanilor.  E prea slaba : ce le-a cerut producatorilor Zootopia pentru personajul ei

Desi personajul ei este un animal, Shakira si-a dorit ca acesta sa arate cat mai aproape de realitate si sa ofere un exemplu pozitiv copiilor, asa ca le-a cerut producatorilor sa-i modifice fizicul.

Intr-un interviu acordat pentru People, artista a declarat ca si-a dorit ca Gazelle sa nu fie prea slaba. "Era prea slaba dupa parerea mea, asa ca le-am cerut sa-i mareasca soldurile. Da-ti putina carne! Si asa au facut", a marturisit cantareata.

Diva hispanica a acceptat incantata sa faca parte din filmul de animatie adresat celor mici, avand in vedere ca iubeste la nebunie copii si este o familista convinsa. Shakira a crescut in sanul unei familii iubitoare si a avut intotdeauna tot ce si-a dorit.

Si de data aceasta, ea s-a implicat intr-un proiect care le va aduce zambetul pe buze celor mici, dar si celor mari. In plus, melodia pentru "Zootopia" se anunta un adevarat succes, asa ca artista are toate sansele sa rupa din nou topurile cu ajutorul canteceleor ei.

FULLSCREEN
Cum Shakira a castigat admiratia fanilor. "E prea slaba": ce le-a cerut producatorilor Zootopia pentru personajul ei
  • /
Recomandari