Ea e actrita care a inlocuit-o pe Pamela Anderson in Baywatch. Cum arata blonda care va juca rolul lui C.J. Parker

Filmarile pentru noul Baywatch sunt in plina desfasurare, iar la sfarsitul saptamanii trecute a aparut si Kelly Rohrbach, cea care urmeaza sa interpreteze celebrul rol al lui C.J. Parker.

Blonda de 26 de ani a intrat perfect in pielea personajului jucat in trecut de Pamela Anderson, iar costumul rosu pe care l-a purtat nu a facut decat sa intareasca ideea ca alegerea ei a fost una inspirata, cel putin din punct de vedere al fizicului si infatisarii.

Costumul de baie rosu, dintr-o singura piesa i-a pus in valoare in valoare fizicul de model, cu picioarele lungi si tonifiate, bustul generos si posteriorul bombat. 

Cu parul desfacut, un machiaj discret si un lantisor discret la gat, Kelly a fost atractia zilei pe platourile de filmare, chiar daca alaturi de ea se aflau si restul actorilor care urmeaza sa apara in film.

Productia, in care mai joaca si Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario si Priyanka Chopra, urmeaza sa se lanseze pe 19 mai 2017.

FULLSCREEN
Ea e actrita care a inlocuit-o pe Pamela Anderson in Baywatch. Cum arata blonda care va juca rolul lui C.J. Parker
  • /
join4sfi (2016-03-07 14:48:33)
Castiga bani prin Afacerea SFI Ai oportunitatea de a iti dezvolta propria afacere, care sa iti genereze un venit permanent pe viata! Nu te costa nimic sa te inscrii! Nu te costa nimic sa incepi sa-ti dezvolti afacerea! Nu este necesara achizitia vreunui pachet de start. Nu trebuie sa platesti taxe ca folosesti sistemul. Poti vinde produsele altora, pentru comisioanele tale! Iti poti deschide gratuit un magazin on-line unde sa vinzi ... ce vrei tu! Folosesti gratuit toate resursele informationale ce iti sunt puse la dispozitie pentru a iti dezvolta afacerea ta! Lucrezi de acasa, cateva ore pe saptamana, cand ai timp (sau mai mult - depinde de tine). Vino azi in echipa, intr-o companie multinationala cu peste 18 ani vechime in domeniu. Link inregistrare: *******www.sfi4/12590820.0/register Succes.
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
Recomandari