Cum arata colectia Christelen B. pentru toamna - iarna


Chiar daca vremea buna tine cu noi, tot trebuie sa trecem pe lista must have-urilor de toamna cizmele sau botinele. Pentru a-ti fi mai usor sa te hotarasti ce pantofi sa iti cumperi in noul sezon, am tras cu ochiul la colectia Christelen B. pentru toamna – iarna 2011/2012.


In ceea ce priveste culorile, brand-ul recomanda clasicul negru, dar si maroul, nude-ul sau gri-ul. Argintiul si auriul nu ies din moda nici in acest sezon, asa ca daca esti un fan al culorilor metalice, balerinii in aceste nuante vor fi cu siguranta pe placul tau.

Pentru tinute ceva mai indraznete, Christelen B. recomanda pantofii in culori neutre, dar cu accente de culoi puternice. Vedetele sezonului sunt combinatiile de negru cu verde sau nude cu nuante intense de corai.

Vezi in galeria foto cateva modele din colectia de pantofi Christelen B. pentru toamna – iarna 2011/2012.

Citeste si: 5 lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti cumperi o pereche de pantofi

Incaltamintea nude este preferata multor designeri romani. Nu doar Cristina Batlan a inclus-o in colectia Christelen B. pentru toamna – iarna, ci si Andreea Chirita, in colectia Heritage. Vezi aici modelele de pantofi propuse de Andreea Chirita.

Site-urile de shopping se bat si ele in oferte, iar pentru acest inceput de toamna propun incaltamintea colorata, perfecta pentru scolaritele indraznete. Vezi aici cateva modele!
 

  • Cum arata colectia Christelen B. pentru toamna - iarna

related posts

Modifică setările cookies