Nume de copii de inspiratie franceza care vor fi la moda in urmatoarea perioada

Fiecare parinte isi doreste sa faca cele mai bune alegeri pentru copilul sau, inca de la inceputul vietii. Alegerea numelui reprezinta una dintre problemele care ii pune adesea in dificultate pe parinti.
Nume de copii de inspiratie franceza care vor fi la moda in urmatoarea perioada

Daca nu vreti sa mergeti pe varianta obisnuita, a numelor romanesti, iti prezentam cateva nume de inspiratie franceza, care vor fi populare in urmatoarea perioada si care il vor diferentia de cei din jur. 

Aveline - De la Evelyn, care poate tradus "dorit pentru copil"

Lilou - Combinatie intre Lily si Louise

Fleur - Cu frumoasa semnificatie de "floare"

Coralie - Derivat de la coral :)

Bastian - Prescurtare de la Sebastian, cu semnificatia "venerabil"

Elize - Derivat de la Elizabeth

Mathis - Derivat de la Matthew, cu semnificatia "dar de la Dumnezeu"

Marielle - Varianta chic si moderna de la Marie

Louna - Cu semnificatia zeita romana a lunii

Melina - Cu origine de la cuvantul grec "miere"

Mărin (2016-09-03 07:28:57)
Cum? Să se renunţe la Andrei-Andreea, pentru nume chinezeşti ca Mu Cin Ceai, Nam Ce Fu, Hai In Gang?
je suis (2016-01-29 10:36:56)
nu stiu de ce ***** nu le puneti chinezesti,retardatilor....
Project (2016-01-28 22:59:06)
Există mai mult aur în creierul omului decât în pământ. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : project_based_job**********
Victor (2016-01-28 17:35:28)
URGENT Ofertă serioasă de lucru la domiciliu! Căutăm urgent colaboratori part-time pentru publicare anunțuri care vor să câstige bani în timpul liber ! Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -răbdare -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o să începeți să lucrați. Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Când doriți mai multe informații, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: ***** Oferim și solicităm seriozitate!
Ana (2016-01-28 16:17:31)
Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: mycutza_ana_marya**********
Maria (2016-01-28 12:26:50)
Oribil ca noi romanii sa punem nume straine copiilor nostri! Avem nume romanesti atat de frumoase!
Jean (2016-01-28 10:53:37)
Cacalina,pisulina,zlobozima pe articolul vostru
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari