Cum sa scapi de colacei in trei pasi simpli

Cele mai multe doamne se plang de colaceii inestetici si ar face orice pentru a scapa de grasimea care se depune in zona taliei si abdomenului.
Cum sa scapi de colacei in trei pasi simpli

Pentru majoritatea femeilor, a elimina aspectul inestetic reprezinta o adevarata provocare intrucat zona in care apar colaceii nu este una tocmai usor de lucrat. Chiar si asa, exista solutii la care pot apela si pe care le pot pune in practica acasa.

Tinta principala a exercitiilor fizice pe care trebuie sa le faci este zona laterala a abdomenului. Foloseste o minge medicinala si una de stabilitate si repeta miscarile de treizeci de ori pe zi.

1. Exercitiul de rasucire

Aseaza-te cu spatele pe minge si intinde-ti picioarele pe podea. Tine o minge medicinala la nivelul pieptului.

Mentinand partea dorsala pe minge, intoarce-ti usor trunchiul pana in momentul in care mingea ajunge foarte aproape de sol. Repeta exercitiul si in partea opusa.

2. Rasuceste si indoaie

Sprijina-te in maini si pune-ti picioarele pe mingea de stabilitate. Incordeaza abdomenul si indoaie genunchii astfel incat sa poti apropia mingea spre piept. Repeta miscarile.

Acest exercitiu te va pune putin in dificultate deoarece nu va fi usor sa-ti mentii echilibrul. Straduieste-te sa ramai pe pozitie si concentreaza-te pe modul in care iti incordezi muschii.

3. Rasuceste mingea medicinala

Intinde-te pe podea si tine in mana mingea medicinala deasupra capului. Tine genunchii intr-un unghi de 90 de grade si sprijina picioarele de pamant.

Imitand miscarea clasica de abdomen, muta mingea dintr-o parte intr-alta si repeta exercitiile.

Chiar daca poate parea dificil, incearca sa faci aceste exercitii in mod constant si vei simti pe propria piele cum dispare grasimea de care incerci sa scapi de atat de mult timp.

Sursa foto: shine.yahoo.com

Cum traiesc copiii elitei din Teheran. Sanctiunile internationale si regulile stricte din Iran nu ii afecteaza! FOTO Genial! Ce se intampla cand pui acest telefon in cola
Venit suplimentra (2014-10-22 21:20:13)
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e ************* si NU e ***! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: ************************
MUNCA LA DOMICILIU (2014-10-22 19:07:45)
Daca lucrezi, esti somer, pensionar, student, vrei si ai nevoie sa iti schimbi situatia financiara, vrei un job serios unde sa muncesti dar sa si castigi, ai gasit locul potrivit. O sansa deosebita pentru cei care vor sa lucreze ca operatori online, part-time (3 ore pe zi) si la domiciliu. Trebuiesc doar cunostinte minime de utilizare a calculatorului si conexiune la Internet. Cereti mai multe detalii la email:vali_geludp**********
ada (2014-10-22 18:51:39)
Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e ************* si NU e ***! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: dar1906*********
Tommy (2012-04-25 11:53:21)
eu zic sa le cumparati DOAR daca stiti ca va puteti auto-motiva sa le folositi regulat. pentru ultima oara: NU E SUFICIENT SA O CUMPERI !!! trebuie sa o si folosesti, cat mai des !
Anca (2012-03-10 17:40:58)
E cam 55-65 de lei, gasesti si in hipermarketuri si in magazinele de specialitate. Ai grija s-o alegi pe masura ta.
Anna (2012-03-07 20:39:08)
As dori sa stiu cam cat costa o astfel de minge, si unde as putea gasi. Daca stie cineva,multumesc.
Recomandari