Designerii de la Gopo 2012 - vezi cine le-a imbracat pe vedete la premiile Gopo 2012


Aseara au avut loc Oscarurile romanesti, asa ca creatiile designerilor romani au fost la loc de cinste. Vezi ce au purtat vedetele si spune-ne care tinute ti s-au parut cele mai reusite.


Nu doar divele de la Hollywood se bucura de creatiile designerului roman Maria Lucia Hohan - Olivia Steer si Ana Ularu au purtat si ele creatiile ei.

Stephan Pelger a condus si el in topul celor mai frumoase creatii ale serii, purtate de Andreea Raicu, Jojo si Laura Cosoi

Si rochiile Rhea Costa au trecut la categoria "bine imbracate", datorita aparitiilor foarte frumoase marcate de Malvina Cservenschi, Mirela Bucovicean, Olimpia Melinte, Alina Grigore, Tania Budi si Ioana Flora.

Dana Rogoz si Andreea Bibiri au fost si ele foarte chic, in creatiile Parlor by Veronica Zaharia.

Designerul Florentina Stoenescu le-a imbracat pe Gabriela Popescu si Diana Dumitrescu, Dorin Negrau a imbracat-o pe Mirela Oprisor, iar Stefania Caragea pe Ioana Blaj. Laura Vasiliu a purtat o creatie Stephan Pelger0, Irina Saulescu - Stephan Pelger1, iar Diana Cavaliotii - Stephan Pelger2. Ana Popescu a fost si ea o aparitie remarcabila, intr-o rochie alba Stephan Pelger3.

La capitolul accesorii, Stephan Pelger4 a fost cel care le-a completat tinutele mai multor vedete: Ana Ularu, Iulia Albu, Ioana Flora, Gabriela Popescu, Ioana Blaj, Simona Stoicescu si Roxana condurache.

Stephan Pelger5Stephan Pelger6

  • Designerii de la Gopo 2012 - vezi cine le-a imbracat pe vedete la premiile Gopo 2012

related posts

Modifică setările cookies