Afla care e cea mai ieftina metoda de slabire rapida

Nutritionisti, diete cu goji, pastile de slabit, tratamente corporale sau cursuri de pilates? Nu. Daca iti doresti sa slabesti repede si foarte ieftin, pune-ti adidasii in picioare si alearga. Joggingul este una dintre cele mai eficiente metode de a consuma rapid calorii si este recomandat de foarte multi medici pentru sanatatea cardiovasculara. 
Afla care e cea mai ieftina metoda de slabire rapida

Vizita la medic

Inainte sa te apuci de alergare, vorbeste cu medicul tau. Daca iti cunoaste istoricul si starea actuala de sanatate, el iti va da sfaturi legate de efortul pe care il poti face la inceput, cand organismul tau nu este obisnuit cu miscarea. De asemenea, daca ai probleme cu genunchii sau cu spatele, afla daca poti alerga sau daca pentru tine mai indicat este mersul rapid.

Antrenor

Chiar daca alergi singura, un medic sau un antrenor te pot ajuta sa iti planifici programul de sport. Orarul este important pentru ca slabirea sa se produca efficient si sanatos. De cate ori saptamana alergi, la ce ore si cat de mult: acestea sunt lucruri pe care este bine sa le afli de la un specialist. De la el, poti afla si ce echipament este potrivit sa alegi in functie de locul in care faci jogging sau vremea de afara.

Inceput timid, rezultate sigure

Sa alergi cat poti de repede pana lesini de oboseala nu te va ajuta sa slabesti mai repede! Ca sa te obisnuiesti cu efortul, alearga putin la inceput sau mergi rapid.

Schimba-ti programul de alergare si dieta

Nu e vorba de ora la care alergi, ci de ritm, viteza si durata. Dupa cateva saptamani, organismul tau se va adapta consumului de calorii si va consuma mai putine pentru acelasi lucru. Practic, ve inceta sa mai slabesti sau ritmul scaderii in greutate va fi mult mai lent. Ca sa slabesti in continuare, trebuie sa incerci sa alergi mai rapid sau pe distante mai mult. De asemenea, poti sa-ti modifici dieta in acest moment, pentru a grabi schimbarile din organismul tau.

Dragnea, primele declarații după ce a fost condamnat. ”Am asistat la o execuție în masă”. Atac la Iohannis și la SRI
Recomandari