Cat de important este sportul in adolescenta

In perioada adolescentei suntem cat se poate de influentabile in ceea ce priveste lifestyle-ul, obiceiurile, grupurile de prieteni! Insa prin multitudinea de excese pe care suntem tentate sa le facem, trebuie sa realizam ca felul in care ne modelam organismul si ne organizam stilul de viata in adolescenta, va marca intreaga noastra existenta ca adulti.
Cat de important este sportul in adolescenta

Cori Gramescu, antrenor de fitness este de parere ca: " Modul in care percepem si ne adaptam alimentatia si programul de antrenament in perioada adolescentei influenteaza felul in care ne dezvoltam ca adulti. Sedentarismul si alimentatia nesanatoasa, stilul de viata nesanatos si viciile tot atunci se impamantenesc. Asa ca ar fi bine sa reusim sa ne impunem inca din adolescenta disciplina de a face sport sub o forma sau alta. Nu trebuie neaparat ca adolescentii sa mearga la sala, ci trebuie sa fie, in general, activi!"

Citeste continuarea pe noifetele.ro!
 

Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic:
adinitoi (2011-03-02 23:59:10)
mesajul tau
luc (2011-03-02 17:52:57)
depinde de ce sport vorbim, avand in vedere ce poza ati pus ...
Povestea Lilianei, eleva de 10 ani pe care profesorul refuza sa o invete sa citeasca si sa scrie pentru ca "nu o duce capul"
Recomandari