Dieta alcalina. Regimul ideal pentru femeile care tin cure de slabire, dar nu reusesc sa dea jos kilogramele in plus

Dieta alcalina este cel mai bun mod prin care poti sa-ti echilibrezi organismul, sa pierzi greutatea suplimentara si sa previi multe probleme de sanatate.
Dieta alcalina. Regimul ideal pentru femeile care tin cure de slabire, dar nu reusesc sa dea jos kilogramele in plus

Majoritatea alimentelor pe care oamenii le consuma in zilele noastre sunt alimente toxice sau acide si contin elemente nocive pentru organism. Iar cand corpul lor nu mai elimina toxinele, incepe sa ia in greutate. Solutia? Alimentatia alcalina

Dieta alcalina se bazeaza pe un consum predominant al alimentelor alcaline. Astfel, este indicat ca in timpul in care o tii, 75% din alimentele consumate zilnic sa fie alcaline, iar 25% sa fie acide. Alcalinitatea este cel mai mare agent de detoxificare a organismului, astfel incat alimentele care produc alcalinitate scapa organismul de toxine. Cu cat un aliment determina o alcalinitate mai ridicata, cu atat detoxificarea e mai profunda. 

Pentru efecte vizibile in dieta alcalina, e nevoie sa se renunte la bauturile acidulate, zahar, indulcitori, faina alba si ciocolata si sa fie introduse in mesele obisnuite ceaiul verde, cerealele integrale, legumele verzi sau migdalele.

Dintre toate alimentele, vegetalele cu frunze verzi sunt recunoscute ca fiind cele mai alcalinizante pentru corp. Frunzele verzi sunt cea mai buna sursa de minerale alcaline, au un continut ridicat de fibre vegetale, au proprietati calmante si anti-stres si sunt cea mai bună sursa de clorofila. Indicate sunt si castravetii, avocado, rosiile si salatele. 

Pentru ca nu este recomandat sa mananci carne rosie in timpul dietei alcaline, intrucat creeaza aciditate in corp, trebuie sa ai si alte surse de proteine: seminte, tofu, soia, nuci.

In dieta alcalina se recomanda sa consumati apa in proportie de 80% din lichidele zilnice. Apa trebuie sa fie la un pH cat mai mare (deci cat mai alcalin), de aceea este recomandat sa achizitionati un filtru de apa pentru bucatarie, filtru care creste si pH-ul apei.

MJ propune blocarea radiocomunicaţiilor în penitenciare: Nu s-a reuşit eliminarea convorbirilor
Recomandari