Implanturile cu silicon, solutia pentru sani perfecti. Cum sa alegi implantul potrivit in functie de forma sanului


Forma implantului mamar este cea mai importanta alegere atunci cand vine vorba de marirea sanilor. Bineanteles ca alegerea medicului estetician este o decizie la fel de importanta, insa reusita unei interventii de acest fel este in final data de forma si marimea sanilor doriti.


Chirurgul estetician Silvia Stanculescu Vasalos ne sfatuieste cum sa facem cea mai buna alegere daca optam pentru implanturile cu silicon. Forma unui implant este aleasa in functie de forma sanului, inaltimea si greutatea acestuia, circumferinta toracelui, si foarte important, asteptarile pacientei dupa interventie.

La ora actuala, implantele cele mai des folosite si cerute sunt cele anatomice (Mentor sau Natrelle), deoarece acestea confera un aspect natural si discret sanilor, datorita si faptului ca in partea superioara nu au foarte mult volum. Forma, volumul si continutul implantelor, sunt esentiale in obtinerea rezultatului dorit.

Atunci cand chirurgul estetician stabileste impreuna cu pacienta ce forma de implant i se potriveste este extrem de important sa fie explicate atat plusurile cat si minusurile fiecaruia. Fiecare pacienta este unica, iar constitutia fizica si caracteristicile tesuturilor trebuie sa fie extrem de minutios analizate pentru obtinerea unui rezultat optim.

“Intrebari precum: Ce forma de implant sa aleg?, Care trebuie sa fie marimea implantului? Cum stiu daca forma si marimea implantelor alese mi se potrivesc?, pot sa isi gaseasca raspunsul cu ajutorul chirurgului estetician, care te poate ajuta sa faci cea mai buna alegere in ceea ce priveste marimea sanilor tai”, declara chirurgul estetician Silvia Stanculescu Vasalos.

Masuratori necesare pentru a strabili forma si dimensiunea unui implant 

In protocolul standard de determinare a formei si marimii implantului sunt incluse urmatoarele proceduri: distanta de la jumatatea claviculei la mamelon, distanta de la manubriul sternal la mamelon, distanta de la mamelon la santul inframamar, baza sanului, pliul cutanat superior, lateral si medial si circumferinta peste si sub sani.

Discutiile dintre pacienta si chirurgul estetician sunt foarte importante pentru ca acesta sa inteleaga care este dorinta pacientei si asteptarile ei fata de rezultatul final. 

Pacienta trebuie sa stie “exact ce vrea” si sa exprime cat mai clar acest lucru tocmai pentru a elimina orice nemultumire ulterioara.

“Se spune ca un implant bine ales si bine “pozitionat”, in acord cu caracteristicile fizice ale pacientei, doar privind bustul acesteia nu poate sa ajute la “diagnosticarea” formei: proteza rotunda sau anatomica”, sustine chirurgul estetician.

Costul unei interventii de marire a sanilor este de 3.500 euro, pretul include analizele pre operatorii, ecografie mamara, anestezie, protezele mamare, manopera, o noapte de spitalizare si 6 controale postoperator.

related posts

Modifică setările cookies