Miraculoasele efecte terapeutice ale spermei si urinei – mit sau realitate?

Din popor este o vorba cum ca sperma si urina au efecte pozitive asupra organismului. Sa fie chiar asa? Este sperma benefica sau nociva?  
Miraculoasele efecte terapeutice ale spermei si urinei ndash; mit sau realitate?

Barbatii gasesc extrem de incitant ca in timpul actlui sexual partenera lor sa le guste sperma sau chiar sa o inghita. Insa daca barbatul are o boala care se transmite sexual, atunci aceasta este o adevarata problema. Nu toata lumea stie ca multe dintre aceste boli sexuale se transmit si catre alte parti ale corpului  - de exemplu de la penis la gura sau gat.
Chlamydia, gonoreea, sifilisul, HPV si herpesul se transmit in acest fel.

In ceea ce priveste urina, in batrani se spunea ca aceasta are efecte benefice asupra organismului. Vechile credinte spun ca urina ingerata poate inlocui cu succes mineralele pe care organismul le pierde dupa un efort considerabil.

O multime de studii s-au efectuat si pentru a dovedi daca urina poate sau nu sa ajute la vindecarea cancerului. Cercetarile au dovedit ca urina contine mai multe substante anticanceroase.
Multi oameni beau urina si din convingerea ca aceasta ii va mentine mai mult timp tineri sau pentru ca sunt convinsi ca vindeca afectiunile reumatice sau curata tenul.

Yoginii sunt printre cei care cred in efectele miraculoase ale urinei.
Potrivit unui site dedicat practicantilor de yoga, “ melatonina -un hormon secretat de glanda pineala în timpul somnului - ajunge in urina in timpul noptii. Aceasta substanta este recunoscuta pentruproprietatii sale de a incetini procesul de imbatranire. In urma studiilor s-a observat de asemenea ca ea diminueaza totodata riscul cancerului si al bolilor de inima si modifica modelul undelor cerebrale in asa fel încat este imbunatatita mult practica meditatiei. Toate acestea explica logica terapiei yoghine cu urina”.
In ciuda faptului ca urina este mare farte compusa din apa, ea nu poate fi considerata un substitut pentru apa.
 

Mutarea ambasadei României la Ierusalim. Care pot fi consecinţele pentru țara noastră
Recomandari