Povestile incredibile ale unor oameni care au slabit spectaculos

Pastile magice, cure ciudate, exercitii si stiluri de viata extreme toate iti promit ca daca azi esti obez maine poti fi foto model!  Vezi azi la „Povestiri adevarate” de la 16:30 trei povesti incredibile ale unor persoane care au slabit exagerat de mult.
Tag-uri:
Povestile incredibile ale unor oameni care au slabit spectaculos

Bree Boyce - Noua Miss Carolina de Sud are doar 22 de ani, a fost obeza in adolescenta dar a uimit o lume intreaga dupa ce a reusit sa slabeasca 50 de kilograme. Nu a fost deloc o lupta usoara! Pentru Bree Boyce faptul ca castigat titlul de Miss Carolina inseamna mai mult decat o coronita, este o oportunitate sa inspire lumea catre o viata sanatoasa. Boyce spune ca s-a luptat cu kg de la varsta de 7 ani, incercand toate dietele posibile!

Pentru Samantha Haworth, adolescenta nu a fost o perioada usoara, mai ales ca ea a insemnat o continua lupta cu kilogramele. Salvarea s-a dovedit a fi o operatie de reducere a stomacului. In numai doi ani, tanara a scapat de... 90 de kilograme! Din nefericire, insa, o rara complicatie a dus la infectarea operatiei.

Citeste mai multe pe acasatv.ro.

melente (2012-04-22 08:12:04)
nu cred asa ceva!
Recomandari