Ai atins o meduza? Uite ce trebuie sa faci!

Daca iti place sa inoti in apa marii, sansele sa te intalnesti cu micile vietati gelatinoase sunt maxime. Asa ca fii pregatita ca meduzele sa nu-ti strice orele de balaceala.
Ai atins o meduza? Uite ce trebuie sa faci!

Trebuie sa stii ca meduzele nu sunt periculoase, dar iti pot irita pielea daca intri in contact cu ele. Ce trebuie sa faci? in primul rand, nu intra in panica. Daca simti niste intepaturi dureroase, trebuie sa stii ca ele s-ar putea sa dureze vreo jumatate de ora. Apoi evita sa te scarpini.

Ai grija sa nu faci greseala sa te clatesti cu apa dulce pentru ca aceasta s-ar putea sa activeze substantele iritante din celulele ramase pe pielea ta. Mai bine, foloseste apa sarata. Apoi aplica nisip sau spuma de ras pe zona iritata. Dupa ce acestea au format o crusta, deinfecteaza zona.

Totul despre iPhone 6! Pret si dotari! Telefonul momentului, lansat! Adevarul despre decolteul Selenei Gomez. Cum arata fara Photoshop si operatii estetice
dani (2010-08-16 13:32:35)
Cum putetzi sa dezimformatzi asa lumea bai oamenilor chiar postati orice ***** neverificat pe site ''Trebuie sa stii ca meduzele nu sunt periculoase'' cum sa nu fie periculoase meduzele . Sant multe specii si multe dintre ele nu sant periculoase dar sant si meduze foarte veninoase care au omorat o gramada de oameni documentati-va inainte sa postati o asemenea mizerie

Horoscopul saptamanii 22 - 28 septembrie. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada

Recomandari