Top 3 alimente care taie pofta de mancare si de dulce

Vrei sa tii dieta, dar esti tot timpul cu gandul la mancare si simti ca ai mai "gusta" cate ceva intre mese? Iata trei alimente care iti taie pofta de mancare, tin de foame si au putine calorii.

"Exista alimente care pentru un aport caloric minim aduc o senzatie de satietate si taie pofta de dulce la maxim", a spus pentru Perfecte.ro Mihaela Bilic.

1. Oul fiert

Oul fiert doar 80 de calorii, insa fiind foarte concentrat in proteine este greu de digerat, tine de foame si forteaza metabolismul sa functioneze si sa arda calorii. Pentru un aport de 80 de calorii avem beneficii maxime.

2. Iaurtul

Iaurtul consumat intre mese taie foarte mult pofta de mancare, mai mult decat alte produse similare. O gustare formata din iaurt poate sa ne sature intr-un fel foarte eficient.

3. Para

Para taie pofta de dulce. Este un fruct care este dulce, dar zaharul din el se absoarbe foarte lent si satisface pentru mult timp nevoia de dulce a creierului, astfel incat para poate fi considerata ideala in cura de slabire.

Servus (2016-01-17 12:58:43)
Cautam persoane sa desfășoare o activitate pe calculator în timpul liber Se cerere seriozitate ,atenție mărită la detalii, cunoștințe minime din domeniu calculatoarelor Se oferă instruire gratuita. Dacă dorești sa cistigi intre 100 de euro pe luna pina la 25000 de euro pe an în aceasta activitate desfășurată pe calculator și vrei sa CISTGI bani în timpul tău liber atunci te invit sa trimiți un simpul info sa începi. Trimite info la adresa de E-mail: sgsandu29********** Te aștept. .
lazar dorina (2015-07-30 19:02:07)
Buna ziua . de mai mult timp ma chini s-a dau jos kg care pentru mine sint dusmani mei. am77 gk. si 1-47 inalt.53 de ani.am incercat f multe diete ,fara 2 luni de zile ,pe baza unor analize ,date de medic endocrinolog, m-am ales si cu o usoara glanda tiroida. mi sa prescris sa iau eutirox de 25 mg,si urmez deja cu el.Nu stiu cui s-a mai cer un sfat ,si s-a ma ajute pentru a scapa de povara asta. Mai am si alte prob de sanatate;tensiune,gonatroza ..etc.ce m-a poate ajuta ?s-ar zice ca din moment ce am glanda tiroida nimic nu m-ar mai ajuta. chiar nu e nici o solutie s-au medicament?tot de 2 luni am scos din alimentatie;painea,orezul,pastele, cartofu, dulciuri,,etc,dar tot nu pot da jos barem o jumatate de kg.poate voi sinteti salvarea mea. Multumesc.
lamifaren (2012-03-28 15:18:30)
Algele marine Laminaria Angustata, prezente in Romania sub forma de gel LAMIFAREN, consumate de doua ori pe zi, dimineata si seara, taie pofta de mancare, dar si aduc organismului elemente nutritive necesare fara un aport de calorii. In plu scad colesterolul, regleaza metabolismul, regleaza glanda tiroida. Despre multe alte beneficii accesati lamifaren.quantshop.ro.
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
Recomandari