Top 3 alimente care taie pofta de mancare si de dulce

Vrei sa tii dieta, dar esti tot timpul cu gandul la mancare si simti ca ai mai "gusta" cate ceva intre mese? Iata trei alimente care iti taie pofta de mancare, tin de foame si au putine calorii.

"Exista alimente care pentru un aport caloric minim aduc o senzatie de satietate si taie pofta de dulce la maxim", a spus pentru Perfecte.ro Mihaela Bilic.

1. Oul fiert

Oul fiert doar 80 de calorii, insa fiind foarte concentrat in proteine este greu de digerat, tine de foame si forteaza metabolismul sa functioneze si sa arda calorii. Pentru un aport de 80 de calorii avem beneficii maxime.

2. Iaurtul

Iaurtul consumat intre mese taie foarte mult pofta de mancare, mai mult decat alte produse similare. O gustare formata din iaurt poate sa ne sature intr-un fel foarte eficient.

3. Para

Para taie pofta de dulce. Este un fruct care este dulce, dar zaharul din el se absoarbe foarte lent si satisface pentru mult timp nevoia de dulce a creierului, astfel incat para poate fi considerata ideala in cura de slabire.

lamifaren (2012-03-28 15:18:30)
Algele marine Laminaria Angustata, prezente in Romania sub forma de gel LAMIFAREN, consumate de doua ori pe zi, dimineata si seara, taie pofta de mancare, dar si aduc organismului elemente nutritive necesare fara un aport de calorii. In plu scad colesterolul, regleaza metabolismul, regleaza glanda tiroida. Despre multe alte beneficii accesati lamifaren.quantshop.ro.
Mafia farmaceutica. Medicii comandau medicamente in cantitati mari, iar apoi le tineau in sertare pana expirau
Recomandari