Top 4 gradinite particulare accesibile Constanta

La malul marii pare ca e mereu vacanta. Dupa atata plaja si joaca, micutul tau se pregateste sa mearga si la gradinita. Daca nu ai ales niciuna pana acum, noi iti venim in ajutor. Am facut o lista gradinitelor particulare [...]
Top 4 gradinite particulare accesibile Constanta

La malul marii pare ca e mereu vacanta. Dupa atata plaja si joaca, micutul tau se pregateste sa mearga si la gradinita.

Daca nu ai ales niciuna pana acum, noi iti venim in ajutor. Am facut o lista gradinitelor particulare accesibile din Constanta.

1. Gradinta si After School Gamex

Interiorul gradinitei e desprins, parca, din cartile de basme. La atmosfera de poveste se adauga curtea interioara a gradinitei, unde micutii se pot juca in voie. Gradinita primeste copii care au implinit deja 2 ani. Il poti inscrie pe micut la cursuri de calculatoare, engleza, franceza, dans, gimnastica sau actorie. In timpul liber cei mici merg la teatru, la film, la muzee sau in parc. Pentru copiii mai mari, gradinita are si program after school.

Tarife:
Program scurt (08.00 – 13.00) – 350 RON/luna
Program mediu (08.00 – 14.00) – 370 RON/luna + 9 RON/zi pranzul
Program prelungit (08.00-17.00) – 400 RON/luna + 9 RON/zi masa de pranz + gustare
In taxa sunt incluse rechizitele, 1 activitate in limba engleza, 1 activitate in limba franceza, 1 activitate pe calculator.

Site: http://gradinitagamex.ro/
Adresa: Str. Ion Lahovari, nr. 71, Constanta

2. Gradinita Hathi

O echipa de educatori entuziasti si tineri ii asteapta pe cei mici aici. Sunt bineveniti toti copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 6 ani. Principala activitate a celor mici va fi jocul prin intermediul caruia vor invata o multime de lucruri noi. Optional, il puteti inscrie la cursuri de limba engleza (inclusa in taxa), germana sau spaniola, activitati artistice, dans, gimanstica, arte martiale, logopedie. Pentru zilele in care aveti un program incarcat si doriti sa va lasati copilul intr-un mediu sigur, gradinita ofera si program doar pentru o zi, in care cei de la Hathi vor avea grija de cel mic.

Tarife:
Program scurt (7.30-13.00)- 400 RON/luna
Program mediu( 7.30 – 14.00) – 420 RON/luna
Program lung (7.30 – 17.30) – 460 RON/luna
La programul mediu si lung se adauga masa – 12 RON/zi.

Site: http://www.gradinita-hathi.ro/
Adresa: Str. Dumbrava Rosie, nr.57 (intre str. Mircea cel Batran si str. Moldovei), Constanta

3. Gradinita Arlechin

Micutii invata aici, zilnic, limba engleza si sunt initiati si in tainele calculatoarelor. Educatorii de la Arlechin il vor introduce pe cel mic in tainele limbii romane si ii vor arata primele notiuni de matematica. Copiii merg in timpul liber la expozitii, la spectacole de teatru, la muzee si in excursii.

Tarife:
Program normal – 500 RON/ luna
In taxa scolara sunt incluse cursuri de limba engleza, consult medical periodic, mesele, rechizite scolare.

Site: http://www.gradinitaarlechin.ro/index.htm
Adresa: Str. Doctor Gheorghe Marinescu, nr.3, Constanta

4. Gradinita Micul Regat

La Micul Regat fiecare copil este deosebit. Aici, va descoperi lumea si isi va dezvolta talentele, isi va imbogati cunostintele si va creste armonios. La Micul Regat sunt primiti micuti cu varste intre 1 an si 6 ani. Mai mult, aici iti poti lasa piciul si daca ai nevoie doar de cateva ore libere, intr-un program personalizat, cu 10 RON/ora. Il poti inscrie pe micutul tau la cursuri optionale de engleza, karate, dans modern, activitate plastica, arta dramatica. Pentru siguranta copiilor si confortul parintilor, gradinita e dotata si cu supraveghere video.

Tarife:
Program (8-12) – 600 RON/luna
Program (8-17) – 700 sau 750 RON/luna, in functie de varsta micutului tau.
In taxa sunt incluse limba engleza, masa copilului in functie de programul ales, asistenta medicala, rechizite si materiale vizualizare on-line.

Site: http://www.miculregat.ro/
Adresa: aproape de Zona Victoria/ Bd. Tomis, Constanta

Nota: Toate informatiile au fost preluate de pe website-urile gradinitelor.

Alex (2015-01-19 00:15:19)
Inca o gradinita+clasele 1-4 extrem de buna, care e diferita de restul prin faptul ca, acolo, cadrele didactice chiar isi dau silinta pentru a invata copii, Wilhelm Moldovan, puteti intre pe facebook sa cautati sau pe siteul lor. Zilnic la programul After School invata lucruri noi, puteti vedea pe fb lor. Eu nu regret ca am dus copilul acolo.
Simona (2013-03-28 15:24:49)
nu recomand gadinita Arlechin. educatoarea Alina loveste copii copilul meu desi nu mai merge de 2 ani la aceasta gradinita inca isi aminteste cum il tragea de par educatoarea Alina. Fugiti cat puteti……
»
Anunt cutremurator facut de SUA. S-au gandit sa lanseze un nou atac NUCLEAR
Recomandari