Top 6 gradinite particulare scumpe in Sectorul 6 – Bucuresti

Ai batut pe la toate usile gradinitelor de stat de la tine din cartier si ai primit acelasi raspuns. Nu mai sunt locuri. Nu intra in panica! Iti poti inscrie micutul la o gradinita particulara buna, insa pregateste-te sa platesti [...]
Top 6 gradinite particulare scumpe in Sectorul 6 #8211; Bucuresti

Ai batut pe la toate usile gradinitelor de stat de la tine din cartier si ai primit acelasi raspuns. Nu mai sunt locuri. Nu intra in panica! Iti poti inscrie micutul la o gradinita particulara buna, insa pregateste-te sa platesti taxe destul de mari daca vrei pentru piciul tau tot tacamul: masa, somn, optionale si program prelungit pana cand termini tu serviciul.

Pentru parintii care locuiesc in Drumul Taberei, Militari sau Crangasi am facut topul celor mai scumpe gradinite particulare din Sectroul 6. Multe au si program after school, unele ofera si supraveghere video on-line si mai toate au cursuri optionale de dans, activitati sportive si limbi straine.

1. Gradinita Butterfly

Micii fluturasi care invata la Gradinita Butterfly sunt primiti cu bratele deschise de educatorii de aici. Copii pot invata, pe langa activitatile obligatorii, limba engleza sau germana – intensiv, sa picteze si sa modeleze, cum sa devina mici bucatari, cum sa aiba bune maniere si cum sa fie frumosi si sanatosi prin programul Fit&Fun. Il poti inscrie si la activitati optionale: balet, pian, Mind Lab, karate, dans, actorie, inot. Gradinita ia vacanta doar de Paste si Craciun, asa ca si vara iti poti duce piciul sa invete lucruri noi. Iar pentru copiii care merg deja la scoala, gradinita are si program after school.

Tarife: Program scurt (8:00 – 13:00) – 1.085 RON/luna. Program lung (8:00 – 18:00) – 1.285 RON/luna. Gradinita este flexibila in privinta programului, care poate fi modificat in functie de necesitatile parintilor.

Site: www.gradinitabutterfly.ro
Adresa: Str Drumul Cricovului 44, Cartier Drumul Taberei.

2. Nicholas Kindergarten

O copilarie frumoasa si cei sapte ani de acasa. Asta va promit cei de la Nicholas Kindergarten ca vor invata copiii care vin aici. Micutii se vor distra invatind engleza intensiv si optional si o a doua limba straina: germana, italiana sau spaniola. Pot face cursuri de initiere in lumea calculatoarelor sau in lumea muzicii. Pot lua parte la atelierul de creatie, unde invata modelaj si pictura. Poti sa alegi pentru copilul tau si un curs de dans sportiv sau karate pentru a se dezvolta armonios. Oricand il poti urmari pe micutul tau si poti vedea ce face la gradinita pentru ca exista si un sistem permanent de monitorizare video.

Tarife: Program scurt (8.00-12.30) – 1.000 RON/luna. Program mediu (8.00-13.00) – 1.200 RON/luna. Program lung (8.00-18.00) – 1.600 RON/luna.

Site: www.nicholas.ro
Adresa: Drumul Valea Cricovului nr. 41 – 47, Cartier Drumul Taberei.

3. Gradinita Smiley

Aici micutul tau va fi primit cu un zambet larg si, cu siguranta, dupa o zi de scoala va zambi si el. Nu va avea timp sa se plictiseasca. Poate face cursuri de calculator, inot, karate, tenis, patinaj/role, dans si teatru. Cel putin o activitate pe zi se desfasoara in limba engleza si il poti inscrie suplimentar si la alt curs de engleza intesiv sau de limba franceza. Nu trebuie sa iti scapi micutul din ochi, chiar daca nu esti langa el. Il poti urmari permanent prin sistemul de supraveghere video on-line pe care il are gradinita. Iar daca ai si copii mai mari, care sunt in clasele primare, poti sa ii aduci si pe ei aici dupa pranz, la programul after school.

Tarife: Program scurt (8.00 – 12.30) – 950 RON/luna. Program mediu (8.00 – 13.00) – 1050 RON/luna. Program lung (8.00 – 18.30) – 1250 RON/luna.

Site: www.gradinitasmiley.ro
Adresa: Str. Gabriel Cioran, nr.6 (colt cu Aleea Tibles), Cartier Giulesti.

4. Gradinita “Discover Me”

Motto-ul lor este “Un copil este o lume”, iar filosofia dupa care se ghideaza in educarea micutilor are principii simple. Copiii vor invata distrandu-se, iar fiecare micut va fi incurajat si sustinut sa se dezvolte frumos. Programul gradinitei este bilingv in romana si engleza. Optional, iti poti inscrie copilul la clubul de pictura, clubul de dans/balet, clubul de arta dramatica, clubul de art-terapie, la cursuri de chitara sau sah.

Tarife: Program Scurt (8.00-13.00) – 950 RON/luna. Program Mediu (8.00-13.30) – 1.150RON/luna. Program Lung (8.00-18.00) – 1.350 RON/luna.

Site: www.discover-me.ro
Adresa: Str. C-tin Noica, nr.130, Zona Pod Cotroceni.

5. Gradinita Scooby and Friends

Gradinita “Scooby and Friends” stie ce inseamna sa fii parinte si sa nu ai timp sa te ocupi de copilul tau toata ziua. Pentru parintii ocupati, cei de aici au creat un loc de poveste unde poti sa il aduci pe micutul tau pentru a invata, pentru a se juca si pentru a fi in siguranta. Copiii pot studia limba engleza sau limba germana, pot face cursuri optionale de gimnastica, dans modern sau balet, cursuri de pictura, logopedie sau arte martiale. Copii mai mari, care sunt deja la scoala, pot veni la “Scooby and Friends” sa isi faca lectiile in programul after school.

Tarife: Program scurt (07:30 – 12:30) – 800 RON/luna. Program normal (07:30 – 13:30) – 900 RON/luna. Program lung (07:30 – 18:00) – 1.000 RON/luna. Program extra (07:30 – 19:00) – 1.100 RON/luna.

Site: www.gradinita-scoobyandfriends.ro
Adresa: Str. Corcodusului nr. 9D, Cartier Drumul Taberei.

6. Conil Kindergarten

Copiii invata aici sa gandeasca, sa viseze, sa isi faca prieteni si sa fie creativi. La Conil Kindergarten se invata in romana si in engleza, in paralel. Picii pot face optional si germana sau franceza. Si tot optional poti alege pentru copilul tau cursuri de tenis, inot, arte, chitara sau actotrie.

Tarife: Program scurt (7.30 – 13.30 ) – 700 RON/luna. Program lung (7.30- 18:00) – 900 RON/luna. Program prelungit (7.30-19.00) – 1.000 RON/luna. In taxe sunt incluse 2 ore de limba engleza pe saptamana, 1 ora de karate, 1 ora de muzica, 1 ora de arte platice si 1 ora de computer-science.

Site: www.conilkindergarten.ro
Adresa: Str. Dr. Victor Poloni, nr.14, Zona Cotroceni.

Nota: Toate informatiile sunt preluate de pe web-site-urile gradinitelor.

ilinca (2015-03-31 21:41:44)
In sectorul 6 sunt o multime de ,,gradinite" de fapt sunt cluburi! ana coman are dreptate! academia piticilor nu e gradinita, e club. gradinitele adevarate au tarife mai mari pentru ca au educatoare calificate care nu vin pe 2 lei ca sa-si umple patronii buzunarele ...intrebati si cereti ordinul de ministru care atesta ca e gradinita! gradinitele acreditate sunt controlate la sange, cine controleaza cluburi?
ana coman (2015-02-25 17:12:31)
Academia piticilor nu e gradinita! Nu are licenta de la Ministerul Educatiei. Intrebati!
Academia Piticilor (2015-02-25 14:59:35)
Eu am avut copii la gradinita Academia Piticilor. O gradinita cu multe dotari, programe bune de educatie si cu cel mai bun pret din sectorul 6. Este la o vila minunata pe str Valea Cricovului nr. 85. O zona foarte linistita cu aer curat. Recomand cu caldura. *******
Sara (2014-07-23 08:47:14)
Am fost si am vizitat aproape toate gradinitele din sectorul 6, mi-a placut Butterfly, era o atmosfera placuta acolo...
50 de imigranti, gasiti morti intr-un camion, in Austria. MAE contrazice autoritatile ungare: "Niciun roman nu e implicat"
Recomandari