Soția lui Jamie Oliver, mesaj sfâșietor despre pierderea copilului


 
Jools, soția lui Jamie Oliver, este mama a cinci copii. De curând, aceasta a vorbit despre experiența tragică de care a avut parte în trecut.


În weekend, Jools Oliver a postat pe contul său de Instagram o poză a cărții scrise de o mamă curajoasă, Elle Wright, care și-a descris experiența pierderii copilului, la scurt timp după naștere.

Foto: Instagram
Cartea, intitulată Ask Me His Name, a impresionat-o pe Jools, care s-a grăbit să o încurajeze pe autoare. Aceasta a scris: "Mulțumesc mult, Elle, pentru minunata ta carte, am fost încântată să o citesc din nou și din nou. Am citit-o din scoarță în scoarță într-o singură zi (în mod normal, un lucru imposibil pentru mine). O lectură superbă, sfâșietoare, care te pune pe gânduri. Ești o mamă incredibilă".

În luna mai a acestui an, Jools (42 de ani) a vorbit pe Instagram despre tragedia vieții ei, dezvăluind că a pierdut doi "îngeri micuți". Cu ocazia Zilei Internaționale a Moașelor, aceasta a scris: "Sărbătoresc Ziua Internațională a Moașelor. Subliniez rolul vital pe care aceste moașe îl au în nașterea bebelușilor noștri. Suntem atât de norocoși că am fost binecuvântați cu cele mai minunate moaște pentru fiecare dintre cei 5 copii ai noștri și pentru cei doi micuți îngeri pe care i-am pierdut". Aceasta a continuat: "Blânde, calme, calde și drăguțe. Când ești speriată și vulnerabilă, faptul că cineva te ține de mână ori te mângâie pe cap înseamnă mai mult decât vor ști ele vreodată. Mulțumesc".

Jools a vorbit și în trecut despre avorturile spontane care au dus la pierderea a doi copii, explicând impactul acestora asupra sarcinilor sale viitoare: "Am suferit un avort spontan la trei luni de sarcină, lucru care te îngrijorează când devii din nou gravidă - îți este, astfel, imposibil să te bucuri de fazele timpurii ale sarcinii", a declarat soția lui Jamie Oliver pentru DailyMail.  

FULLSCREEN
Soția lui Jamie Oliver, mesaj sfâșietor despre pierderea copilului
  • /


related posts