5 reguli de stil ca sa fii bine imbracata in 2012


Un an nou, alte trenduri, alte riscuri, alte gafe vestimentare pe care trebuie sa le eviti. Cum faci sa-ti reinventezi stilul si sa-l adaptezi noilor sezoane? Citeste mai jos.


Sursa foto: Theblondesalad.com

1. Fii selectiva
An de an, apar foarte multe trenduri, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le abordezi pe toate. Cu siguranta nu ti se potrivesc si nu merita sa investesti in piese pe care le vei purta doar de cateva ori. Mentine-ti stilul (casual, smart, elegant sau care te caracterizeaza) si doar improspateaza-l putin cu elemente noi. Cat despre trendurile excentrice purtate de vedete, mai bine evita-le. Sunt menite sa atraga atentia cu orice pret si nu credem ca-ti doresti asta.

Cum sa-ti pui corpul in valoare cu ajutorul hainelor. Vezi 5 sfaturi utile pe care trebuie neaparat sa le respecti

2. Investeste in piese clasice
Sunt o investitie buna deoarece le vei putea purta mai multe sezoane. Ce-ti recomandam noi? Un sacou, o geanta din piele, un trench, o jacheta din piele, pantofi cu toc, o rochie neagra. Cu siguranta le ai deja in garderoba, dar nu strica niciodata sa-ti cumperi altele noi.

3. Poarta culoare
Anul 2011 a fost plin de culoare. Daca ai indraznit si ai iesit din coltul tau gri si negru, mentine-ti spiritul plin de viata si continua sa abordezi culori care mai de care mai indraznete. Nu conteaza neaparat ce culori se poarta, cat cum reusesti tu sa le adaptezi stilului tau.

Fii tot timpul in CTRL si da LIKE la pagina noastra de Facebook! Suntem peste 57.000 in club. Intra si tu

4. Arata-ti formele
Nu-ti mai fie frica sa le arati celor din jur ca esti femeie. Alege rochii care iti subliniaza fundul, talia sau sanii, poarta tocuri si paseste increzatoare in ele. Daca te consideri plinuta, iti recomandam lenjeria intima modelatoare - toate vedetele de la Hollywood recurg la ea, asa ca tu de ce nu ai face-o? Fii sexy!

5. Gaseste-ti o croitoreasa
Daca vrei sa ai un stil bine conturat, incepe sa-ti creezi singura hainele. Pentru ca nu gasesti intotdeauna ce-ti doresti in magazine din malluri, iti poti face singura tinute memorabile. Asa ca, gaseste-ti o croitoreasa buna si pune-ti imaginatia la contributie. Nu doar ca vei iesi mai ieftin, dar vei fi unica!

related posts

Modifică setările cookies