7 trucuri pentru sprancene perfecte

Cred ca nu mai ai niciun dubiu ca sprancenele corect pensate iti pot schimba intreaga fizionomie. Profesionistii stiu asta, asa ca au inceput sa apara tot mai multe saloane specializate. Daca pana acum, te epilai, te pensai si beneficiai de un tratament pentru fata in acelasi loc, acum tendinta este sa alegi saloanele care iti ofera un singur serviciu. E drept... si preturile sunt mai mari, insa noi te ajutam sa scapi o cheltuiala in plus.  
7 trucuri pentru sprancene perfecte

1.    Forma corecta
Nu te pricepi si nu vrei sa o dai in bara de la bun inceput. E normal, apeleaza prima data la un profesionist, care sa le dea sprancenelor tale forma corecta. Roaga cosmeticiana sa iti dea o oglinda si sa iti explice dupa ce te-a pensat care sunt zonele de care nu trebuie sa te atingi. Odata ce ti-a dat forma, tu trebuie doar sa o respecti.

Cum sa te epilezi singura, fara sa mergi la salon. Scapa corect si rapid de parul in exces

2.    Alege metoda preferata

Aici nu ai foarte multe variante: fie alegi pensatul clasic, fie pe cel cu ceara. Pentru ca ideea este sa te pensezi singura acasa, noi iti recomandam sa stai departe de ceara. Obisnuieste-te sa folosesti doar penseta, pentru ca un singur fir luat de unde nu trebuie, poate strica totul.

3.    Instrumentele necesare
Probabil ca ai vazut la cosmetica ce instrumente se folosesc la pensare. Pe langa clasica penseta, asigura-te ca ai in trusa o periuta, o forfecuta si un creion. Periuta te va ajuta sa dai forma sprancenelor, cu forfecuta poti taia tot ce e in plus, iar cu un creion special poti trasa niste linii daca vrei ca pensatul sa decurga mai usor.

4.    Marcheaza punctele cheie
Inainte sa incepi sa te pensezi, marcheaza punctele cheie. Sprancenele trebuie sa inceapa in dreptul liniei imaginare care se formeaza intre coltul exterior al gurii, nara si coltul interior al ochiului. Zona de curbura maxima trebuie sa corespunda liniei imaginare care se formeaza intre nara si iris, iar sprancenele trebuie sa se termina la baza liniei care uneste nara de coltul exterior al ochiului.

Cum sa ai un par stralucitor si matasos, care sa intoarca toate privirile celor din jur. 6 ingrediente naturale cu efect WOW

5.    Demachiaza-te inainte
Pregateste zona din jurul ochilor inainte sa te pensezi. Demachiaza-te si eventual foloseste si o lotiune tonica. Dupa ce te-ai pensat, evita sa aplici crema, pentru ca te poti irita.

6.    Tehnica de pensare
Odata ce ai stabilit punctele cheie, trebuie doar sa te inarmezi cu multa rabdare. Nu smulge mai mult fire deodata, ci incepe pensatul pe randuri. Porneste de la baza si totodata, din coltul interior al ochiului catre cel exterior.

7.    Alege cu atentie oglinda
Cele mai multe femei au tendinta sa aleaga oglinzile care maresc atunci cand se penseaza. E adevarat, vezi mult mai bine care sunt firele in plus, insa trebuie sa fii atenta sa nu iti subtiezi prea mult sprancenele.
 

MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic: Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati
roxanadanielamironiuc (2015-01-08 23:57:06)
Multumesc pentru recomandari!!!
alexandra (2014-04-10 19:39:48)
sprancenele nu iti cresc cand vrei tu draga :)))) deee...ce sa faci...mare e gradina Ta Doamneeeeeee :))))))
alexandra (2013-10-12 15:28:31)
Buna! Imi cresc foarte greu sprancenele. Mi-a stricat acum o lina cineva forma la sprancene si nustiu ce sa ma mai fac. Acuma le au urate. Cum pot sa fac sa imi creasca mai repede sprancenele?
annnaaaaa (2013-04-25 16:41:31)
si eu am avut sprancene subtiti ptr ca ma-m pensat foarte devreme . dat ma-m ras in locurile cu fire putine si am constatat ca firele s-au indesit si acum reusesc sa le dau o forma simbla si ordonata fara sa le pensez in exces
nikoleta (2012-08-03 00:13:55)
cand eram mai mica pe la 12 ani mam pensat singura si mam stricat rau de tot mi-am smuls patratul care e toata forma si acum nu prea imi creste ce sa fac dati-mi un sfat va rog mult de tot sprancenele mele sunt oribile multumesc astept un sfat
florina (2012-06-16 00:49:02)
un pesat iti schiba foarte mutfizionomia te face mai dragalasa).).),,
Zuzu (2011-03-28 21:27:20)
Ati uitat al 8 lea "truc" lumina sa aveam o lumina clara in locul unde ne pensam:p
Ella (2011-03-23 22:39:16)
Dar daca eu m-am pensat singura de mica..si fiecare spranceana are o forma difierita una de cealalta.ce sa fac ? :-s
jfjdsnj (2011-03-22 23:45:29)
nu va pensati niciodata cu ceara. este o zona f vascularizata , stati departe de ceara!
***** (2011-03-22 19:03:24)
mai degraba cred ca sunt 7 pasi

Cate iubiri este posibil sa ai in functie de zodie

Recomandari