A lasat hainele stilate in favoarea unei tinute sport. Ipostazele in care putini se asteptau sa o vada pe Kate Middleton

Datorita statutului pe care il are, Ducesa de Cambridge acorda o importanta aparte aspectului fizic si al felului in care apare in public, asa ca de cele mai multe ori tinutele ei sunt fara cusur, evidentiindu-se prin stil si eleganta. 

La cea mai recenta actiune la care a fost prezenta, Kate Middleton a renuntat la outfit-urile elegante cu care ne-a obisnuit in favoarea unei tinute sport, ceea ce a fost normal, tinand cont ca a luat lectii de tenis de la Juddy Murray.

Sotia Printului William s-a imbracat intr-o pereche de pantaloni negri cu banda alba pe lateral si o bluza de trening Nike, iar in picioare s-a incaltat cu adidasi, in timp ce parul si l-a strans in partea de sus intr-o coada lejera pentru a nu o deranja atunci cand a facut exercitiile. 

Ducesa de Cambridge nu s-a dat la o parte de la activitatea fizica si a incercat sa tina pasul cu cei prezenti la actiune, iar la un moment dat a luat cateva lectii de tenis de la Juddy Murray, mama lui Andy Murray, unul dintre cei mai valorosi jucatori de tenis de la ora actuala. 

Anul acesta se anunta unul destul de incarcat pentru Kate Middleton, care urmeaza sa participe la numeroase evenimente in urmatoarea perioada. Potrivit presei din Marea Britanie, in vara Ducesa va deveni ambasador All England Lawn Tennis & Croquet Club, dupa 64 de ani in care titlul a fost detinut de Regina Elisabeta. 

FULLSCREEN
A lasat hainele stilate in favoarea unei tinute sport. Ipostazele in care putini se asteptau sa o vada pe Kate Middleton
  • /
oana (2016-03-04 23:40:35)
Doamne, ce stire! Cum vroiati sa se imbrace la tenis, in rochie?!!
Străinii noştri, partea a II-a. Radu, primul pacient cu autism recuperat în România. Medicii nu îi dăduseră vreo şansă
Recomandari