Ce modele de blugi se poarta si cum sa-i asortezi corect

Jeans-ul este probabil cel mai comun obiect vestimentar. Il poti purta atat ziua, cat si seara, iar daca stii sa il accesorizezi corect, poate fi potrivit pentru orice fel de eveniment. Designer-ul Iris Serban iti vine in ajutor si iti da cateva idei despre cum poti sa porti cele mai in voga modele de jeansi.  
Ce modele de blugi se poarta si cum sa-i asortezi corect

“Eu in garderoba am blugi cu turul jos. Imi plac foarte tare si ii asortez de obicei cu un tricou alb, cu un accesoriu si cu o centura interesanta. De obicei ii port cu balerini, dar daca evenimentul cere o tinuta cool, ii poti purta cu tocuri,” spune Iris.

“In momentul in care ai un pantalon care este deja elaborat, fie cu turul jos, fie cu buzunare sau accesorii, nu cred ca e cazul sa mai pui nimic sus. Partea de sus trebuie sa fie mai light daca pantalonul este deja ultra lucrat,” adauga ea.

Citeste pe noifetele.ro continuarea articolului.

Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati Madalina Ghenea, goala pusca pe afisul celui mai nou film in care joaca! FOTO
Roxanaroxi_roxana@outlook.it (2015-02-21 22:06:16)
Se poate anima si cu un corset pentri disco??? Blugi Sunt cu turno jos
dewtza (2012-08-06 13:00:19)
nu imi place decat ultima
Cinci romani pe "lista neagra" care interzice intrarea in Rusia. Primele reactii ale celor declarati indezirabili de Moscova
Recomandari