Cele mai funky modele de ochelari de soare ale lui 2011!


Ce daca inca ne ninge si umblam in paltoane sau geci groase? Cine ne opreste sa visam la vara, la mare, la...ochelari de soare? Cei mai tari designeri ai lumii iti propun in primavara-vara lui 2011 o infuzie de culoare, modele care mai de care mai interesante si...multa protectie impotriva ultravioletelor!
 

Tag-uri:

Modelele supradimensionate, puternic influentate de trendurile anilor '50, '60, '70, colorate sau fumurii si cat mai funky te vor scoate in evidenta inca de la inceputul anului asa ca nu ezita sa optezi pentru colectiile oferite de Max Mara, Prada, D&G etc...



Lady Gaga
a readus in atentia trendsetter-ilor emblema fostului Beatles John Lennon. Asa ca, fara discutie, ochelarii mici, rotunzi sunt din nou pe val!

Nu scapam nici anul acesta de ochelarii aviator asa ca nu aruncati nimic. Chanel si Emilio Pucci iti propun chiar o varianta remixata a modelului aviator- rame groase, inchise, clasice, elegante!

Ochelarii oversized, din plastic decorat, aduc anul acesta o alta noutate- modelul "cat eye" revine in colectiile caselor de moda ca Scott si Dior si aduce cu el bucatele de stralucire din moda anilor '50!

  • Cele mai funky modele de ochelari de soare ale lui 2011!

related posts

Modifică setările cookies