Colectia de pantofi Mihai Albu pentru sezonul primavara-vara 2011

Mihai Albu este singurul designer roman ale carui creatii figureaza in paginile de recomandari ale revistei VOGUE. Creatiile lui sunt pe masura designerilor din strainatate: ingenioase, originale, dar si la un pret peste medie. Vezi colectia de primavara-vara 2011!
Colectia de pantofi Mihai Albu pentru sezonul primavara-vara 2011

Mihai Albu si-a lansat in cadrul Bucharest Fashion Week colectia de primavara-vara 2011 Techno Preludique. Tocuri inalte, aplicatii ingenioase, combinatii de materiale surprinzatoare - astfel se caracterizeaza noile modele.

Avantajul fiecarei creatii in parte e ca poate fi purtata la numeroase ocazii si in diferite contexte, datorita design-ului complex si a mixului de culori.

Intra in galeria foto si vezi ce modele de pantofi recomanda Mihai Albu pentru acest sezon!

Vezi si: Modele de pantofi de mireasa recomandate de Mihai Albu! VIDEO

CODUL BONUS de astazi, 14 februarie 2011, pentru concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air si Perfecte.ro" este: O companie romaneasca aproape de inima ta

MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic: Madalina Ghenea, goala pusca pe afisul celui mai nou film in care joaca! FOTO
FULLSCREEN
Nu e gata! Mihai Albu, colectia de primavara-vara 2011
  • /
ana (2011-02-14 09:55:19)
Este genial Mihai Albu! Creatiile lui sunt originale, feminine si ma duc cu gandul la femeia sofisticata si misterioasa. Felicitari!
Adee (2011-02-14 03:08:19)
prima poza,a saptea si a zecea...in opinia mea :D sunt cei mai frumosi
Avertizari hidrologice de COD ROSU, portocaliu si galben de inundatii in mai multe judete. Zeci de persoane, evacuate
Recomandari