Colectia de pantofi Mihai Albu pentru sezonul primavara-vara 2011

Mihai Albu este singurul designer roman ale carui creatii figureaza in paginile de recomandari ale revistei VOGUE. Creatiile lui sunt pe masura designerilor din strainatate: ingenioase, originale, dar si la un pret peste medie. Vezi colectia de primavara-vara 2011!
Colectia de pantofi Mihai Albu pentru sezonul primavara-vara 2011

Mihai Albu si-a lansat in cadrul Bucharest Fashion Week colectia de primavara-vara 2011 Techno Preludique. Tocuri inalte, aplicatii ingenioase, combinatii de materiale surprinzatoare - astfel se caracterizeaza noile modele.

Avantajul fiecarei creatii in parte e ca poate fi purtata la numeroase ocazii si in diferite contexte, datorita design-ului complex si a mixului de culori.

Intra in galeria foto si vezi ce modele de pantofi recomanda Mihai Albu pentru acest sezon!

Vezi si: Modele de pantofi de mireasa recomandate de Mihai Albu! VIDEO

CODUL BONUS de astazi, 14 februarie 2011, pentru concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air si Perfecte.ro" este: O companie romaneasca aproape de inima ta

Cum traiesc copiii elitei din Teheran. Sanctiunile internationale si regulile stricte din Iran nu ii afecteaza! FOTO Thalia, in costum de baie la 43 de ani. Cum arata acum corpul actritei care i-a impresionat pe toti cu silueta ei in Marimar
FULLSCREEN
Nu e gata! Mihai Albu, colectia de primavara-vara 2011
  • /
ana (2011-02-14 09:55:19)
Este genial Mihai Albu! Creatiile lui sunt originale, feminine si ma duc cu gandul la femeia sofisticata si misterioasa. Felicitari!
Adee (2011-02-14 03:08:19)
prima poza,a saptea si a zecea...in opinia mea :D sunt cei mai frumosi
Recomandari