S-a ales culoarea anului 2015. Ce va trebui sa porti ca sa fii in tendinte


Compania Pantone, considerata o adevarata autoritate in lumea cromatica si principalul furnizor de sisteme de culoare, a ales nuanta anului 2015. Se numeste Marsala si a facut furori pe covorul rosu al evenimentelor mondene de cativa ani incoace.


Marsala este descris de Pantone drept un rosu bogat si robust inspirat de decadentul vin de Marsala, al carui nume l-a si preluat. Aceasta nuanta a inlocuit Radiant Orchid, nuanta-vedeta a lui 2014, si a trezit deja o multime de reactii in jurul internautilor.

Multi spun ca nuanta de mov a anului trecut inspira optimism, in timp ce noua nuanta nu este la fel de reusita din acest punct de vedere. "Marsala este sofisticata, pamanteana, ne face sa ne amintim de radacinile noastre", sustin insa reprezentantii Institutului Pantone.

Desi controversat, acest rosu bogat a fost imbratisat cu caldura de cele mai cool vedete de la Hollywood, actritele si cantaretele incepand chiar de acum cativa ani sa imbarce pe covorul rosu al evenimentelor mondene rochii Marsala.

Iata cateva dintre cele mai cool aparitii si cum arata culoarea care se va purta cel mai mult in anul 2015:

 
  • S-a ales culoarea anului 2015. Ce va trebui sa porti ca sa fii in tendinte

related posts

Modifică setările cookies