Cum sa NU te imbraci vara asta

Fiecare sezon impune noi trenduri, iar stilul personal trebuie actualizat cu ultimele propuneri ale stilistilor. Ei bine, noi credem ca este mai bine sa ramai fidela stilului tau si sa te imbraci cum vrei tu. Totusi, sunt anumite lucruri pe care NU e ok sa le porti! Vezi care sunt acestea.
Cum sa NU te imbraci vara asta

Caror haine sa le spunem NU
In primul rand, iti recomandam sa nu porti ceea ce nu ti se potriveste. Nu te va avantaja, iar acest lucru se va reflecta negativ in atitudinea ta. Asa ca, respecta-ti stilul vestimentar – el este cel care rezista probei timpului.“Stilul personal se construieste in timp, cu pasi mici, dar siguri. Indiferent de varsta, silueta, buget, preferinte vestimentare, daca aplicam cateva reguli nu vom da niciodata gres.”, ne-a explicat Madalina Dragoi, fashion editor la revista “Ce se intampla, Doctore?”.

Uniformele – Ai vazut ca un anumit model de cizme sau un tip de sacou este purtat de jumatate din femeile din oras? Nu ti le cumpara si tu! Opteaza pentru ceva diferit, care sa ti se potriveasca si cu care sa te poti face remarcata.

Citeste pe noifetele.ro continuarea articolului.

Cum traiesc copiii elitei din Teheran. Sanctiunile internationale si regulile stricte din Iran nu ii afecteaza! FOTO Desi a fost criticata pentru ultima schimbare de look, Beyonce impresioneaza cu o noua aparitie. Cat de bine arata intr-o salopeta exagerat de scurta
Recomandari