Dana Budeanu si-a lansat prima colectie vestimentara, Lolita. Iti place?

Stilista vedetelor precum Andra, Corina, Mihaela Radulescu si critic vestimentar, Dana Budeanu a fost pana acum una din cele mai de temut figuri de pe scena modei din Romania. Acum insa, ea a trecut de cealalta parte a baricadei si a lansat o colectie vestimentara. Te invitam sa le vezi si sa-ti dai cu parerea: creatiile ei intra la categoria bine sau prost imbracate?

Dana Budeanu a intrat cu noua colectie in lumea senzuali si inocenta a Lolitei, celebrul personaj al lui Vladimir Nabokov. Rochiile ei sunt in mare parte din dantela, cu un croi foarte indraznet - foarte scurte, cu slituri adanci in spate, decolteuri - care iti aprind imaginatia.

In viziunea ei, "Lolita" este copilul ascuns din fiecare femeie, inocenta celui mai pur sentiment, senzualitatea propriei feminitati acoperita insesizabil de texturi pretioase.

Mihaela Radulescu este cea care a interpretat-o, ea jucand in video-ul de promovare al colectiei.

"Lolita, romanul meu preferat, este cea mai frumoasa poveste de iubire totala, care ignora varstele, cand naivitatea si experienta unei femei se impletesc. Esti Lolita cand adoratia depaseste imaginatia, cand limita nu exista, cand totul este mai presus de perceptie si pare interzis, cand respiratia nu mai are sens si poti trai fara ea, cand totul pare prea putin, cand fericirea devine insuportabila, cand pulsul este tot ceea ce mai auzi, cand el stie mai bine decat tine cine esti. Si ca povestea sa fie completa, Lola este persoana din atelierul meu, care face posibil ca toate aceste texturi, sa capete forma finala in creatiile pe care le-am creionat", a declarat Dana Budeanu.

Intra in galeria foto de mai jos pentru a vedea toata colectia si spune-ne ce parere ai? Ai purta piesele din colectia semnata de Dana Budeanu?

herta georgeta (2012-07-08 23:26:09)
imi plac foarte mult hainele Danei Budeanu,as purta cu mare drag si as dori sa stiu cum as putea achizitiona hainele ei on line,exista un site pentru cumparaturi on line
iuliana gheorghe (2012-06-10 18:49:37)
danuca sa stii ca azi te-am urmarit la emisiunea mihaelei si mi-ai placut mult ca pers si f mult mi-au placut creatiile tale vreau sa achizitionez si eu ceva hainute. cum fac?
sayedh (2012-05-02 11:57:41)
dana budeanu nu are studii de specialitate..e si ea bagatoare de seama ...se vad si rezultatele atat in colectiile de haine cat si in asa zisele carti scrise de dumneaei. rusine
Amalia (2012-03-25 00:09:45)
ORIBILA- colectie! Un kitsch total, creatori celebri amestecati cu balcanism "danescian" (dana budeanu) insolent si....incestuos - ca sa-i subliniez semantic numele colectiei. Dar la ce sa te astepti de la o plagiatoare notorie de carti (vezi "The black book of style"), care nici pentru "titlu" nu a avut inspiratie?!
Krista (2012-03-14 11:46:51)
De ce sa folosesti o babaciune ca Mihaela Radulescu ca imagine pt o colectie care se numeste Lolita? Colectia e interesanta, dar nu pentru toate gusturile.
Bianca (2012-02-12 16:40:46)
N-a gasit Dana Budeanu asta un model care sa se ridice la valoarea creatiilor sale, asa ca s-a pozat ea in carpele pe care le-a facut si si-a taiat capul. Hai ca e de toata jena. Ceva mai penibil n-am vazut in viata mea!!
ana (2012-02-11 09:33:24)
in colectie dupa parerea mea nu exista unitate unele piese par mai avangardiste altele de club lucru care nu a stiut sa il lege in colectia ei deloc. cat despre prezentare mihaela e mai degraba erotica decat lolita
alina (2012-02-10 20:52:08)
comentarii specifice romancelor rautacioase si invidioase care habar nu au ce inseamna stil si elegananta p
diana (2012-02-10 20:10:31)
mihaela radulescu era lolita acum 30 de ani ,iar dana budeanu n-o sa fie creatoare de moda in vecii vecilor.nu e de ajuns sa muncesti trebuie sa ai si talent,ea nu are din pacate.mie imi place mult maria lucia hohan.
oana (2012-02-10 18:50:42)
oribil
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari