Gwyneth Paltrow si Bianca Dragusanu, in rochii de tip sirena, cu paiete. Pe cine a aratat mai bine?

In noiembrie 2011, Gwyneth Paltrow a facut senzatie in Germania, la Bambi Awards, cu o rochie de tip sirena, acoperita cu paiete. Un an mai tarziu, in decembrie 2012, Bianca Dragusanu a participat la premiile TV Mania intr-o tinuta asemanatoare. Cine arata mai bine, ramane sa decideti voi.
Gwyneth Paltrow si Bianca Dragusanu, in rochii de tip sirena, cu paiete. Pe cine a aratat mai bine?

Gwyneth a fost cea mai sexy aparitie a serii la Gala Premiilor Bambi in 2011, stralucind atat la propriu, cat si la figurat, intr-o creatie Elie Saab.

Starul din "Shakespeare in Love" a purtat rochia verde-smaralald, acoperita cu paiete, cu un colier masiv cu diamante si a preferat sa pastreze machiajul si coafura intr-o nota minimalista, pentru a nu-si incarca si mai mult aparitia.

Si Bianca Dragusanu a ales acelasi model de rochie pentru Premiile TV Mania, la care a participat in decembrie anul trecut. Vedeta TV, invitata la eveniment pentru a decerna premiul pentru cel mai bun concurs de talente, a ales creatia Cristallini dupa ce a probat alte 4 rochii.

Din nefericire pentru ea, rochia smarald nu i-a purtat noroc si s-a trezit ca i s-a rupt in zona posteriorului chiar inainte sa urce pe scena. Bianca a mascat insa elegant momentul si s-a schimbat apoi in cursul serii.

Spune si tu: care dintre cele doua vedete ti se pare ca arata mai bine in rochia de tip sirena: diva de la Hollywood sau roscata romanca?

FULLSCREEN
Gwyneth Paltrow si Bianca Dragusanu, in rochii de tip sirena, cu paiete. Pe cine a aratat mai bine?
  • /
Ana (2013-02-04 13:12:16)
Ma intreb cum le puteti alatura pe cele doua! Doar datorita unei rochii? Nu exista nota de comparatie intre cele doua, iar Gwyneth poarta rochia cu eleganta. Sa nu mai vorbim de fata, ca la Bianca Dragasanu vedem doar jumatate din fata, celalalta jumatate este formata doar din buze.
Bianca (2013-02-03 19:33:36)
Gwyneth Paltrow e cam cu vreo 10 ani mai in varsta, nu are absolut nici o operatie estetica si are si doi copii. Asadar, arata mai bine decat Miss Plastic...si poarta rochia cu mult mai mult stil
Recomandari