Horoscop zilnic 17 august 2017. Gemenii au de facut un drum, Racii primesc o veste care le da ziua peste cap


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul 17 august 2017:


BERBEC

Nu vrei sa dai ochii cu nimeni si ai prefera sa iti petreci intreaga zi ascunsa sub patura, dar din pacate nu ai suficienta libertate pentru asta, astazi.Esti asteptata la locul de munca, unde ai de dus la capat cateva responsabilitati. 

TAUR

Simti ce cei din jur opun rezistenta unor idei pe care le ai si unor planuri pe care ti-ar placea sa le faci alaturi de ei. Cel mai probabil este vorba de un eveniment sau de o vacanta, iar prietenii tai nu sunt de acord cu tine in ceea ce iti doresti.

GEMENI

Ritmul cotidian iti este intrerupt de un drum important pe care il ai de facut, dar asta nu iti displace. Esti incantata sa cunosti locuri noi si sa te indepartezi macar putin de mediul in care iti petreci aproape fiecare zi. 

RAC

Primesti rezultatele unor analize medicale care te ingrijorau sau afli ca ai scapat de o problema care te stresa foarte tare. Vestea buna iti transforma intreaga zi, in bine. 

LEU

Ai o zi declarata romantismului si daca nu apuci sa o petreci pe toata in compania partenerului, cu siguranta ii dedici o mare parte din ea. Era si timpul, nu apucati prea des sa va bucurati de timp in cuplu.

FECIOARA

Ai de luat o decizie care te pune pe ganduri  intr-un mod cat se poate de serios si te face sa faci totul intr-un ritm mai lent, astazi. Nu este rau sa gandesti foarte bine ceea ce vrei sa faci, dar nu-ti neglija responsabilitatile.

BALANTA

Linistea din jurul tau poate fi zguduita astazi de o intamplare de la locul de munca. Nu esti implicata in mod direct, insa ceea ce se intampla in jurul tau te afecteaza si te face sa ai un randament scazut, lucru care it displace complet. 

SCORPION

Simti o nevoie urgenta sa iesi la cumparaturi si sa iti oferi un mic cadou pe care il meriti. Ai grija insa sa nu ramai fara intreaga pusculita, pentru ca vei dori sa te rasfeti si cu alta ocazie.

SAGETATOR

Te adaptezi foarte usor la orice ai de facut, iar asta se vede aproape in fiecare zi, la tine. Tine minte insa sa nu ii lasi pe ceilalti sa profite de adaptabilitatea ta sau de spiritul de sacrifiu de care dai dovada uneori.

CAPRICORN

Astazi poate fi o zi foarte importanta pentru tine. Mai exact, spiritul de lider pe care il ai te ajuta sa iei niste decizii pentru care vei primi laude si care iti vor aduce multe beneficii pe termen lung. 

VARSATOR

Este ceva tensiune in jurul tau si tinzi sa te lasi purtata de aerul de conflict care te inconjoara. Ai grija insa sa nu intervii in cearta altcuiva, pentru ca nimeni nu va aprecia o astfel de atitudine.

PESTI

Te pricepi de minune sa faci mai multe lucruri in acelasi timp si asta vei face si astazi, in incercarea de a duce la capat cat mai multe proiecte. Desi ar fi de asteptat ca seara sa te prinda obosita, esti gata sa iesi cu prietenii in oras, fara cea mai mica problema. 

related posts

Modifică setările cookies