Inna investeste chiar si 10.000 de euro intr-o costumatie de scena VIDEO

Inna are zeci de concerte pe luna, iar costumatiile de scena trebuie sa fie de fiecare data altele. Perfecte.ro a stat de vorba cu Maria Andrei, stilista ei, pentru a vedea cum se lucreaza pentru ele, cati bani se investesc si cine le face.

Maria Andrei ne-a dezvaluit ca Inna este nevoita sa investeasca destul de mult in costumatiile de scena: "Inna investeste in costumele de scena atat cat e nevoie. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa existe extravagante. Investeste cat sa arate bine si sa schimbe tinutele aproape la fiecare spectacol, pentru ca e foarte important. Ea calatoreste foarte mult, toate aceste date despre concerte, evenimente, se posteaza pe Facebook si pe site-ul ei personal, motiv pentru ca nu poate sa apara de prea multe ori imbracate in acelasi costum, sau se va reinventa una dintre tinute. Daca e sa vorbim in ansamblu, fiecare tinuta este diferita", ne-a marturisit stilista.

Cine le creeaza? "Costumele sunt create pentru ea special, se lucreaza cu designeri care sunt sub stricta mea supraveghere, in sensul ca stiu exact ce are nevoie si ce ii vine bine", ne-a explicat Maria Andrei.

Stilista Innei ne-a aratat corsetul pe care l-a purtat Inna la Cannes, la premiile NRJ, unde pe covorul rosu a purtat o rochie Herve Leger ca si Jennifer Lopez. “Acesta a fost semnat de Cosmina Englizian si are o valoare substantiala, de aproape 10.000 de euro.”

Ea ne-a dezvaluit detalii si despre un alt corset, la care inca se lucreaza, pe care il veti putea vedea pe Inna in viitorul apropiat. Nu rata materialul video de mai sus!

Alina (2011-03-30 20:45:19)
Haaaaahahha. A disparut imaginea video. Romania a luat atitudine. Bravo. Oamenii nu au ce manca si divele se imbraca de 10.000 de euro.
posh (2011-03-30 16:26:44)
Inna ai luat teapa cu stilista ta ! "glamur" ?! Pai glamour este un termen ce se foloseste in moda,iar o stilista habar nu are sa pronunte cuvantul.
Alina (2011-03-30 15:07:35)
E o adevarata afacere. Inna castiga bine... de ce nu si cei din spatele ei sa cstige bine pentru niste zdrente. Au ajuns zdrentele cu care ne imbracam sa coste mai mult ca o casa ? Nu avem legi speciale de monotorizare a preturilor. Parerea mea este ca acest corset este frumos ... dar ca pret nu ar trebui sa valoreze peste 50 de roni. Comertul cu haine este o adevarata inselatorie in ziua de azi. La fel si comertul cu mancare. De aia au luat-o preturile razna. Ar trebui sa faca puscarie hotii astia. In curand nu mai purtam haine. Nu mai avem bani sa le cumparam.
jojo (2011-03-30 12:13:27)
10.000 euro pe un corset... aberant :|
Starea jalnică a infrastructurii CFR. Se circulă mai încet decât pe vremea lui Carol al II-lea
Recomandari