Melania Trump a avut o nuntă de 1 milion de dolari. Cum au arătat cele două rochii de mireasă

  Donald Trump, actualul președinte al SUA, s-a căsătorit cu Melania Knauss pe 22 ianuarie 2005, în cadrul unui eveniment fastuos care a costat un milion de dolari.
Melania Trump a avut o nuntă de 1 milion de dolari. Cum au arătat cele două rochii de mireasă

La nuntă au venit peste 350 de invitați, majoritatea fiind celebrități din showbiz, sport sau politică, precum Hilary și Bill Clinton, Simon Cowell , Heidi Klum, Arnold Schwarzenegger, fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani, P Diddy, Usher, Kathie Lee Gifford, Matt Lauer, Shaquille O'Neal, Billy Joel sau Anna Wintour, redactorul-șef al revistei Vogue.

Foto: Instagram, Vogue

Melania a avut două rochii de mireasă, absolut impresionante. Cu una dintre acestea a apărut pe coperta publicației Vogue, fiind o creație Christian Dior în valoare de 80.000 de dolari, făcută din aproape 90 de metri de satin, cu o broderie la care s-a lucrat timp de 550 de ore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on

Un voal imens îi acoperea coafura elaborată, mireasa accesorizând rochia-sirenă cu un colier de diamante, trei brățări cu diamante și inelul de 1,5 milioane de dolari primit de la Trump, cu diamant de 12 carate.

Rochia Dior s-a dovedit însă prea dificil de purtat, împiedicând-o să se miște în voie, așa că pentru recepția de seară, Melania s-a schimbat într-o rochie în stil grecesc semnată Vera Wang. 

Mireasa a renunțat la tradiționalul buchet de mireasă în favoarea unui rozariu, aparținând familiei sale. 

Melania și Donald Trump și-au jurat credință veșnică la o biserică din Palm Beach, Florida. Petrecerea s-a mutat apoi pe proprietatea lui Trump din localitate, în sala de bal nou restaurată, cu ornamente inspirate de Palatul Versailles. Oaspeții s-au delectat cu salată de creveți cu sos de șampanie și friptură de vită.

Tortul de nuntă a fost o construcție impresionantă cu șapte etaje, cântărind aproape 100 de kilograme și decorat cu 3000 de trandafiri din zahăr. Cu toate acestea, în ziua respectivă, nu a putut fi mâncat din cauza firelor necomenstibile care îi susțineau structura. Invitații a trebuit să se mulțumeasc cu prăjiturile de ciocolată, iar uriașul tort a ajuns până la urmă în farfuriile ospătarilor. 

Elton John,  Tony Bennett, Billy Joel și Paul Anka, dar și o orchestră cu 46 de membri au fost cei care au cântat toată noaptea la nunta Melaniei cu Donald Trump.

FULLSCREEN
Melania Trump a avut o nuntă de 1 milion de dolari. Cum au arătat cele două rochii de mireasă
  • /

Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU. Preşedintele a participat la un dineu cu Trump
Recomandari