Nunta prințesei Eugenie. Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Meghan Markle

Astăzi, are loc nunta prințesei Eugenie, iar Kate Middleton și Meghan Markle au avut printre cele mai impresionante apariții.
Nunta prințesei Eugenie. Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Meghan Markle

Nunta Prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank are loc la castelul Windsor, acolo unde, acum câteva luni, a avut loc o altă nuntă regală: cea dintre prințul Harry și Meghan Markle.

Citește și: Liv Tyler, look bătrânicios la nunta Prințesei Eugenie. Cum s-a îmbrăcat aceasta

Renumită pentru faptul că, la evenimente de acest gen, nu dorește să eclipseze mireasa, purtând outfit-uri reciclate, Kate Middleton a făcut, de aceasta dată, o excepție.
Aceasta a optat pentru o culoare îndrăzneață, fucsia, purtând o rochie Alexander McQueen și pălărie Philip Treacy. Kate a completat ținuta cu pantofi negri clasici și un clutch.
După ce a ajuns la capelă, alături de Prințul William, cei doi au avut din nou un moment de afecțiune în public, ținându-se de mână în timp ce stăteau în strană. 

La fel ca și Kate, Meghan Markle a optat pentru un look monocromatic la nunta prințesei Eugenie. Ducesa de Sussex a ales o rochie Givenchy bleumarin și o pălărie în aceeași nuanță, semnată Noel Stewart.  

La fel ca Meghan și Harry, ceremonia de nuntă a prințesei Eugenie are loc la capela St. George, iar recepția se va ține la Royal Lodge. 

Vedeți mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Nunta prințesei Eugenie. Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Meghan Markle
  • /

Studiu: 40% din terenurile agricole din România aparțin străinilor. Zonele cu vânzări masive
Recomandari