Oscar 2013: Cele mai spectaculoase rochii de pe covorul rosu

Oscarurile nu mai reprezinta de mult doar un festival in care sunt onorate filmele anului. Au ajuns si o defilare de moda in care cei mai cunoscuti designeri din lume isi promoveaza creatiile cu ajutorul vedetelor de film.
Oscar 2013: Cele mai spectaculoase rochii de pe covorul rosu

Revista People le-a declarat pe Naomi Watts, Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain , Helen Hunt si Amy Adams cel mai bine imbracate nominalizate la Oscar.

 

 

Foto: Amy Adams

Pe lista au intrat si vedete care au fost doar invitate la gala din acest an ca Jennifer Aniston intr-o frumoasa rochie rosie si Charlize Theron, redevenita blonda intr-o rochie decoltata.

"Mor de foame! Exista mancare pe aici?!"a glumit pe covorul rosu Jennifer Lawrence care este la a doua nominalizare la Oscar din cariera desi are doar 22 de ani. Actrita din comedia Silver Linings Playbook a aratat ca o mireasa intr-o rochie Dior.

.

Citeste totul despre Premiile Oscar 2013 pe procinema.ro. Vezi lista completa a castigatorilor si toate detaiile picante!

FULLSCREEN
Oscar 2013: Cele mai spectaculoase rochii de pe covorul rosu
  • /
Iulia (2013-02-26 16:50:28)
Dar Angelina Jolie si Brat Pitt nu au participat la Oscar?
andreea (2013-02-25 16:33:36)
In articolul cu Anne Hataway spuneati cat de prost inspirata a fost vedeta in alegerea tinutei. Si totusi People Magazine spune ca este printre cele mai bine imbracate actrite. Eu va cred pe voi, ca doar sunteti zeitele lumii, voi stiti mai bine.
Tudorel Toader, despre motivarea CSM: Ce a susţinut doamna Kovesi au cosmetizat şi au zis "este bine aşa"
Recomandari