Porti UGG-uri false? Cainii raton sunt jupuiti de vii pentru confectionarea lor!

Share on Facebook
Porti UGG-uri false? Cainii raton sunt jupuiti de vii pentru confectionarea lor!

Potrivit Mediafax, activistii pentru drepturile animalelor din Marea Britanie au cerut blocarea comertului cu acest tip de incaltaminte si etichetarea clara, dupa ce au aparut imagini socante in care caini raton sunt jupuiti de vii pentru a realiza imitatii ale UGG-urilor.

Unele companii din Australia, unde este fabricat acest tip de incaltaminte, folosesc pentru productie caini raton din China, insa scriu pe eticheta cizmelor ca sunt realizate de "piele de oaie australiana".

O aparatoare a drepturilor animalelor a declarat ca in cei peste zece ani de munca in domeniu nu a vazut un filmulet mai socant.

"Nu doar uciderea animalelor este ingrozitoare, ci faptul ca trebuie sa indure aceasta moarte lenta si dureroasa", a declarat femeia.
 

Iti cam trece pofta de UGG-uri, nu?

Lovitura pentru utilizatorii de WhatsApp! Ce risti daca folosesti aplicatia Asa arata femeia perfecta: A fost realizat portretul celei mai frumoase femei din lume! FOTO

Scrie un comentariu • cami (2011-10-06 19:38:06)
  dumnezeule!..imi vne sa omor toti chinezii aia ordinari!
  raspunde »
 • ana (2011-10-06 08:51:12)
  nu imi vine sa cred ce puteti zice... fara suparare... blana in general la oi se tunde pentru a se confectiona fir textil, dupa care daca vor sa omoare oaia, ii jupoaie si pielea, majoritatea animalelor sun omorate de vii doar ca nu se scrie, pentru ca daca se tranchilizeaza un animal este scump, iar daca se foloseste electrosocul se stica blana in zona unde a fost folosit
  raspunde »
  robert (13 octombrie 2011)
  uita-te pe YOU TUBE inregistrarea video(ATENTIE IMAGINI SOCANTE): Animals are Skinned Alive on Chinese Fur Farms
  raspunde »
 • r (2011-10-05 14:27:02)
  da mai dar de la oaie jupoi blana....
  raspunde »
 • Dana (2011-10-05 14:14:51)
  Din articolul vostru, daca nu il citesti si nu il intelegi cum trebuie, reiese urmatorul lucru: nu cumparati ugg-uri ieftine, ca sunt omorati cainii pentru ele, cumparati ugg-uri scumpe, ca sunt omorate oile. Probabil in ale conditii, dar pielea, tot piele ramane, nu? Pentru a lua pielea unui animal, trebuie sa il omori. Eu mai mult de 100 de lei nu as da pe ugg-uri, daca tot imi iau ceva de calitate, macar sa fie ceva frumos. Ok, sunt comode, dar... parca nu-s chiar atat de frumoase. :P
  raspunde »
  daca nu poti sa citesti sau sa intelegi ce zice... (6 octombrie 2011)
  n-ai priceput nimic. hidoseniile astea, daca sunt ieftine si din piele, probabil sunt chinezesti. iar chinezii sunt cruzi: jupoaie niste animale de vii. adica le insufla aer pe sub piele, pentru ca ea sa se desprinda de muschi, apoi taie pielea de la nivelul picioarelor si incep sa traga spre cap. intre timp, animalele sunt vii. simt tot. pielea doare, e plina de terminatii nervoase.
  raspunde »
 • oana (2011-10-05 14:10:38)
  habar n-am daca cizmele Ugg purtate de mine sunt false sau nu. Le-am cumparat acum 2 ani din strainatate si inca arata foarte bine...n-au costat 200 euro ci 100 dar sunt din material impletit cu nasturi pe parti.
  raspunde »
 • Daniela (2011-10-05 14:04:53)
  Adica ce vreti sa spuneti, ca oaia nu este animal? Ca ea merita jupuita, insa cainele raton nu.
  raspunde »
  Sophie (5 octombrie 2011)
  Oile sunt ori tunse, ori omorate, blana fiind trimisa pentru fabricarea bunurilor, iar carnea in magazine, cum se intampla si in cazul vacilor, porcilor, puilor (banuiesc ca esti consumatoare, macar de una din ele). Cainii ratoni, in schimb, sunt jupuiti de VII, daca nu ai citit corect. Nu zice nimeni ca oile nu sunt animale, dar cele doua cazuri nu se compara.
  raspunde »

Calculator de calorii zilnice necesare