Primăvara se numără outfiturile cool. Câteva ținute de îmbrăcat în 2018


Vine, vine primăvara... și noi trebuie să ne reînnoim garderoba cu haine fresh și lejere. Trecerea de la garderoba de iarnă la cea de primăvară nu se mai face treptat, acum totul ține de vremea de afară care aduce imediat zile frumoase și călduroase. Astăzi vă prezentăm câteva ținute de primăvară, lejere și ușor de asortat.


Primăvara este anotimpul în care poți să asortezi cizmulițe lejere cu rochii vaporoase sau pălării și eșarfe cu geci de blugi și fuste colorate. Paleta este mare. Totul ține de creativitatea ta. 

O fustă neagră elegantă, o pereche de botine sexy și câteva accesorii colorate pot fi o variantă de outfit primăvara aceasta. 


Pentru zile mai friguroase sau pentru o ieșire pe seară, recomandăm un trenci ușor de asortat și o pereche de pantaloni de piele de ocazie. 

Dacă ai de făcut o călătorie în interes de serviciu, atunci un sacou asortat cu un blug și un pantof cu toc pot fi alegerile perfecte. 

Pentru zile în care dorești ceva casual, recomandăm blugii comozi, asortați cu tenișii și câteva accesorii colorate. 

Un alt outfit care să te pregătească ușor ușor de venirea verii poate fi o fustă de blugi, asortată cu o cămășă înflorată. 

O altă ținută care anunță venirea verii poate conține o pălărie care să te protejeze de razele soarelui. O pată de culoare pot fi accesoriile pe care le alegi, toate asortate cu o pereche de blugi comozi.

Foto Getty Images

  • Primăvara se numără outfiturile cool. Câteva ținute de îmbrăcat în 2018

related posts

Modifică setările cookies