Start la shopping: iata cu ce te incalta designerii in sezonul primavara-vara 2011!


Am tot vazut ce propuneri au designerii romani si cei din strainatate pentru sezonul primavara-vara 2011. Tocurile inalte sau balerinii jucausi, platformele si modelele indraznete, culorile vii sau neutre - designerii au creat zeci de modele, pe toate gusturile. Si daca ti le-am aratat pe masura ce au aparut sa circule pe internet, ne-am gandit sa facem si o recapitulare, ca sa-ti fie mai usor atunci cand pleci la cumparaturi.


Elie Saab: Elie Saab propune pentru noul sezon tocurile foarte inalte si platformele, in nuante pale de roz, verde, bej, bleu. Vezi colectia!

Musette: Brandul Christelen B propune culorile aprinse. Vezi cateva modele!

Alexander McQueen: Tocurile inalte, culorile nude, imprimeurile de sarpe, modelele gladiator si decoratiunile inedite de pe talpa cu siguranta te vor impresiona placut. Vezi aici colectia!

Coca Zaboloteanu: Veseli si colorati, cu aplicatii neobisnuite si funny, pantofii ei nu au cum sa nu-ti placa, mai ales daca vrei sa-ti scoti o tinuta din anonimat. Vezi aici modelele!

Mihai Albu: Tocuri inalte, aplicatii ingenioase, combinatii de materiale surprinzatoare - astfel se caracterizeaza noile modele. Vezi aici modelele!

Yves Saint Laurent: Balerinii LOVE, disponibili in 12 variante de culori. Ii poti vedea aici!

CODUL BONUS de astazi, 26 februarie 2011, pentru concursul "Zboara in orasele modei cu Blue Air si Perfecte.ro" este: Check-in online gratuit pentru Bucuresti, Bacau si Sibiu

related posts

Modifică setările cookies