Xonia, aparitie retro glam la petrecerea Marie Claire. Cu ce tinuta a impresionat cantareata

Antonia nu a fost singura vedeta care a facut senzatie miercuri, la evenimentul aniversar al revistei Marie Claire. Xonia, invitata si ea la party, a intors capete intr-o rochie din dantela neagra, cu trena.
Xonia, aparitie retro glam la petrecerea Marie Claire. Cu ce tinuta a impresionat cantareata

Desi obisnuieste sa poarte tinute mult mai scurte si mai provocatoare, Xonia a ales o eleganta rochie maxi, a carui material crem, acoperit cu dantela neagra, a creat impresia ca ar fi transparenta.

Tinuta, cu un umar gol si o maneca acoperita de material, similara din acest punct de vedere cu cea purtata de Antonia, a avut si o trena eleganta.

Xonia si-a accesorizat rochia cu o pereche de pantofi negri si cu un clutch negru, discret. Cantareata s-a machiat simplu, cu accent in zona ochilor si si-a prins parul intr-un coc.

"Aseara la petrecerea revistei Marie Claire.. Multumesc Lucia Bella pentru rochie mea si wardrobe-b pentru accesorii!! Va place tinuta mea??", a scris vedeta pe Facebook.

Imaginea a strans aproape 1.000 de like-uri pe Facebook, iar fanii au avut numai cuvinte de lauda la adresa ei "Da,  extraordinara, Xonia! Dar mi se pare sau ai slabit? pup", a scris o fana. Iar o alta a comentat: "Xonia, iti sta foarte bine in aceasta tinuta! Stilul ti se potriveste perfect".

Spune si tu: ce parere ai despre aparitia vedetei?

FULLSCREEN
Xonia, aparitie retro glam la petrecerea Marie Claire. Cu ce tinuta a impresionat cantareata
  • /
ISSA (2013-05-24 20:47:27)
V-ati gasit acum o noua vedeta pe care sa o pupati in ass :)) Nu trece o zi fara sa publicati, ba cum a slabit Xonia, ba cu ce se imbraca. In fine..., da, a slabit destul de mult, dar observ ca s-a si uratit foarte tare la fata cu ocazia asta.Dar, foarte multe persoane se uratesc la fata dupa ce slabesc.
ma-ta (2013-05-24 16:41:34)
saraca ce urata e la fata...rochia e frumoasa...nu inteleg cum a ajuns cantareata si vedeta..si voce n-are si e si uratica...mrg
DoiOp.com/MLRo@yahoo.com (2013-05-24 15:21:54)
DoiOp.com/MLRo | | | Te crezi bun la fotbal ? Crezi ca esti capabil sa castigi o Cupa Champions League reala jucand gratuit impotriva celor mai buni manageri de fotbal din lume ? Manager de Fotbal AICI: DoiOp.com/MLRo
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
Recomandari