Zece reguli din moda pe care ai voie sa le incalci

Nu se mai poarta alb dupa 15 septembrie, nu se poarta ruj rosu ziua, nu se poarta haine stralucitoare la pranz...stii toate aceste reguli si probabili si tu te-ai saturat de ele. Moda ar trebui, mai intai de orice, sa insemne libertate de expresie, bucurie de a trai. Sunt unele reguli pe care nu este bine sa le incalci, cum ar fi sa porti jeansi cu talie joasa daca ai o burta care se revarsa peste bata pantalonilor, dar sunt si alte reguli ale modei pe care poti sa le incalci linistita. Iti prezentam aici zece dintre ele.
Tag-uri:
Zece reguli din moda pe care ai voie sa le incalci

Regula nr. 1 - Nu trebuie sa porti ruj rosu ziua.
De cateva zeci de ani s-a incetatenit ideea ca ziua buzele trebuie sa para cat mai naturale si machiajul dramatic este pentru seara. Adevarul este ca ai voie sa porti ruj rosu sau tus negru ziua, doar ca nu pe amandoua in acelasi timp. Daca preferi rujul rosu in timpul zilei, asigura-te ca restul machiajului este cat se poate de simplu.

Citeste aici si celelalte reguli din moda pe care le poti incalca.

Totul despre iPhone 6! Pret si dotari! Telefonul momentului, lansat! A renuntat la sutien si a ramas doar in bikini: Cum a facut show un model brazilian! FOTO

Horoscopul saptamanii 15 - 21 septembrie 2014. Cum stati cu banii, dragostea si sanatatea in aceasta perioada

Recomandari