Antonia revine cu o noua melodie, Marionette. Ti se pare ca suna a...Rihanna?

In sfarsit, dupa o pauza lunga in care s-a ocupat mai mult de familie decat de muzica, Antonia revine cu un nou single, Marionette. Melodia suna bine si probabil nu va trece mult pana va deveni un hit. Fara sa fim carcotase, noua ni se pare ca suna a ...Rihanna, ceea ce nu e neaparat un lucru rau. Din partea Perfecte.ro, are un  Like :)

Cei care se asteptau la o noua piesa dance din partea Antoniei vor avea o surpriza. "Morena" a revenit o melodie pop cu influente R&B, care suna excelent :) De abia intoarsa din luna de miere, pe care a petrecut-o pe Insula Mauritius, Antonia s-a pus pe treaba. Si-a anuntat pe Facebook fanii ca si-a lansat noul single si a inceput sa "ploua" cu LIKE-uri.

Nu numai noua ni se pare ca piesa este in genul Rihannei, i-au semnalat lucrul asta si fanii de pe Facebook:

"Am ascultat piesa si am avut impresia ca o canta Rihanna :X am auzit -o la radio. Felicitari, ai o voce superba! Imi place:X", a comentat o fana la rubrica de comentarii de pe Facebook.

"Suna foarte... occidental! Bravo, Antonia! Ma bucur ca ai facut ceva diferit si nu house ieftin de Romanik!", i-a scris o fana pe Facebook.

"A meritat asteptarea. Noul single este the best! Ti se potriveste foarte bine genul R&B", i-a comentat un fan.

Tie cum ti se pare?

Mii de oameni protestează în București și în țară. Manifestanții cer demisia lui Liviu Dragnea. LIVE VIDEO
Recomandari