Ai dansat o vara intreaga pe piesa "Inima te cheama", in urma cu 15 ani! Cum arata dupa ce a invins moartea solista trupei AS XX


In urma cu 15 ani, melodiile trupei AS XX erau nelipsite din discotecile din Romania, "Inima te cheama" fiind cel mai mare hit al lor. Din pacate, trupa a trecut printr-o mare tragedie, in care unul dintre membri si-a pierdut viata. Desi a fost si ea la un pas sa isi piarda viata, solista Cristina Muntean a reusit sa supravietuiasca.


Formatia AS XX a fost infiintata in 1997. Cristina, Gabi si Ciprian sunt tinerii care au facut furori cu "Inima te cheama", "La mare" sau "Vreau". Din pacate, succesul trupei a fost curmat intr-un mod tragic: Ciprian a murit intr-un accident de circulatie.

Centura muzicala – bebe asculta muzica inca din burtica

"Membrii formatiei AS XX au avut duminica seara un grav accident de circulatie", scria Ziarul de Iasi in urma cu 12 ani. "Solistul Ciprian Pantelimon, de 21 de ani, a murit pe loc iar colega sa, Cristina Munteanu, se zbate intre viata si moarte la Spitalul nr. 9 din Bucuresti, unde a fost internata in Sectia de Neurochirurgie. Accidentul a avut loc pe raza orasului Mioveni din judetul Arges, la o trecere de nivel de cale ferata. Politistii spun ca tragicul eveniment s-a produs din cauza soferului, care nu s-a asigurat. Masina a fost distrusa in proportie de 80% de trenul personal 9466 Cimpulung - Golesti, care a lovit in plin autovehiculul. In accident a mai fost ranit si Gheorghe Mares, patronul societatii AF Mares Mioveni, care se afla si el in masina.

Foto: Cristina Munteanu, 2011

In impactul deosebit de violent, masina a fost distrusa in proportie de 80%, iar Ciprian Pantelimon a murit pe loc. Autopsia a stabilit insa ca, desi Ciprian avea capul zdrobit, el a murit inainte de impact, in urma unui stop cardiac", scria presa de atunci.

Cristina Munteanu si-a revenit dupa accident, insa nu a mai reusit sa se afirme pe plan profesional. Dupa mai multe incercari esuate de a reveni in showbiz, Cristina s-a apucat sa cante manele alaturi de Vali Vijelie sau Sorinel Pustiul.

Foto: Cristina Munteanu, 2010

In urma cu doi ani, trupa AS XX a revenit in peisajul muzical romanesc, avandu-i in componenta pe Cristina si Gabi. Au realizat un remix al piesei care i-a facut celebri, Inima te cheama, insa nu au reusit sa se impuna nici de data aceasta. Vezi imagini recente cu Cristina Munteanu in materialul video de mai jos.

 

Vezi mai multe imagini in galeria foto!


  • Ai dansat o vara intreaga pe piesa Inima te cheama , in urma cu 15 ani! Cum arata dupa ce a invins moartea solista trupei AS XX

related posts

Modifică setările cookies